здравейте колеги ,освен с ВАГ КОМ,по друг начин мога ли да зануля това service insp. ... имам и октавия, на нея се зануляваше с копчетата на километража но там са 2 а на Шарана е 1 и ако има някакъв вариант за изчистване,ще съм благодарен да споделите
Благодаря предварително
как мога да зануля интервала - (service insp.) Sharan 98 god
-
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BKP 2007g.
Re: как мога да зануля интервала - (service insp.) Sharan 98
Здравей колега,натискаш копчето и даваш на контакт изписва сервиз OIL пускаш копчето и го завърташ на дясно и го задържаш докато се занули---- пускаш след това копчето и го натискаш за да излезе сервиз INSP и го завърташ пак на дясно и задържаш докато се занули----.Дано да съм бил полезен.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Не се върти !! са мо се държи натиснато. С въртене ще се счупи
- miro_toyaga
- Автомобил: Sharan 18t 20v 2008 automat
- Двигател: AWC
добре дане отварям нова тема аз сервизен интервал нямам а бих искал да си го пусна и незнам как. имам ваг четох но нестигнах до решение. ДАЙТЕ МАЛКО ИНФО АКО ЗНАЕТЕ КАК СЕ АКТИВИРА В КОМПА та да показва сервисе
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Нямаш как да нямаш!
Друг е въпроса, че при нашите кочинки е 'с фиксиран интервал', каквото и да значи това
Долу в колата ми е листчето с каналите на VAG-а. Ако не забравя, привечер ще го взема и ще ги напиша кои са, че в момента ме мързи да търся...
Обаче... май при мен зануляването с VAG-COM-а не се получи. От 'врътките' го направих. Ако не бъркам, де! Вече няколко месеца минаха и...

Друг е въпроса, че при нашите кочинки е 'с фиксиран интервал', каквото и да значи това

Долу в колата ми е листчето с каналите на VAG-а. Ако не забравя, привечер ще го взема и ще ги напиша кои са, че в момента ме мързи да търся...
Обаче... май при мен зануляването с VAG-COM-а не се получи. От 'врътките' го направих. Ако не бъркам, де! Вече няколко месеца минаха и...
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
може да се промена интервала с вагкома / пр вместо 10 д зададеш 12 000км
прибори -17,адаптация 10, търси се 5 канал,задава се искания интервал за масло пр.,ТЕСТ за да се види дали е запомнен зададения интервал.
Ако искаш през 8000км смяна - задава се 80
7500 75 ; 10 000 -10
Това е за до 2001г , за новите не съм си играл
прибори -17,адаптация 10, търси се 5 канал,задава се искания интервал за масло пр.,ТЕСТ за да се види дали е запомнен зададения интервал.
Ако искаш през 8000км смяна - задава се 80
7500 75 ; 10 000 -10
Това е за до 2001г , за новите не съм си играл
- bobitur
- Автомобил: ford galaxy 1.9 tdi 90+chip
- Двигател: 1Z
Да може да се премахне и активира сервиз и ойл.( нямам комп под ръка и не помня кой канал е). На един от каналите може само 0 и 1 да се задава. При мен е премахнато и не мисля, че е необходимо редовно да го занулявам. Но аз съм с галакси и не може от таблото да се занулява.
Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”