Здравейте колеги,
НА VW Touran 2.0 Ecofuel - EPC и ESP светнаха едновременно лампите на таблото.Преди около 2 месеца беше първият случай.
Сами изгасваха без да правя нищо след 10на минути,но от няколко дни насам ,може да се каже че светят постоянно.
Светват,сами изгасват отново,но след няма и 5 минути пак светват.
Направиха една диагностика ,това излезе
Някакви идей как може да се отстрани проблема?Приемам всякакви оферти срещу заплащане разбира се:)
VW Touran 2.0 Ecofuel - EPC и ESP светнаха едновременно
VW Touran 2.0 Ecofuel - EPC и ESP светнаха едновременно
Последна промяна от radotom на Вто 10 дек 2024 20:26, променено общо 1 път.
Причина: Преместена в правилния раздел
Причина: Преместена в правилния раздел
Re: VW Touran 2.0 Ecofuel - EPC и ESP светнаха едновременно
ИдеЙ - някой тънък кабел да корозира? Не знам точно на твоята кола как е, при мен на старата като се развалиха наведнъж няколко неща вътре се оказа едно тънко кабелче за маса прихванато за основния кабел към - минус клемата на акумулатора. Трябваше да му разкъсам изолацията за да го видя, но вътре беше пълно с бял прах и след почистване и презапояване нещата се оправиха.
Re: VW Touran 2.0 Ecofuel - EPC и ESP светнаха едновременно
paagrio написа:ИдеЙ - някой тънък кабел да корозира? Не знам точно на твоята кола как е, при мен на старата като се развалиха наведнъж няколко неща вътре се оказа едно тънко кабелче за маса прихванато за основния кабел към - минус клемата на акумулатора. Трябваше да му разкъсам изолацията за да го видя, но вътре беше пълно с бял прах и след почистване и презапояване нещата се оправиха.
При теб са се развалили няколко неща или както при мен 2 лампи светнаха?Прави ли му диагностика и ако да какво излезе като грешка?
Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”