И аз имам проблем с климатика - ОПРАВЕН

Семеен или работен автомобил - вановете на Volkswagen се радват на особен интерес
mom4i7
Автомобил:
Двигател:

Re: И аз имам проблем с климатика

Мнениеот mom4i7 » Съб 05 юни 2010 12:05

Kalin72 написа:
mom4i7 написа:
Kalin72 написа:Това "пускам климатика на LO" означава ли, че си натиснал и AC бутона :)

колега при климатроника няма АС бутон при включване на климатроника се появяват градуси които можеш да регулират а "Lo"означава,че климатроника не регулира градусите в купето работи като климатик :drunk

Айде бе, че няма :) Аз имам, колегата също, и сме с климатроник. Имаме и регулиране на градусите.

хубаво не споря да ли има или няма това не е толкова интересно по-важното е че "LO" не регулира градусите и по хубавото е че си е оправил климатика :applause:

mom4i7
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mom4i7 » Съб 05 юни 2010 12:09

Kalin72 написа:
mom4i7 написа:Четох във форума че трябва да се сменя редовно и поленовия филтър на около 6-7 хил. след като си заредих климатроника имаше разлика в работата на климатроника но когато смених и филтъра стана още по добре :да:

По-скоро зависи къде и колко караш, както и при горивния и въздушен филтър. За България, поради голямата запрашеност, поленов и въздушен филтър е добре да се сменя средно два пъти по-рано, отколкото пише в книжката за експлоатация.

Всеки си прави сам предценка как да си поддържа автомобила говорим какъв пробег му дават

Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот skotis » Пет 09 сеп 2011 13:59

mom4i7 написа:
Kalin72 написа:
filipov написа:Напълних климатика и сега нещата са наред :applause:

Чудесно, а да знаеш дали при пълненето са сложили уплътнителен агент?
И друго, за да няма повече подобни изненади, пускай климатика поне веднъж на месец, за по няколко минути, дори и зимата :)

Четох във форума че трябва да се сменя редовно и поленовия филтър на около 6-7 хил. след като си заредих климатроника имаше разлика в работата на климатроника но когато смених и филтъра стана още по добре :да:

Каква беше разликата в работата на климатроника? Как е работел преди това? С повече вибрации ли или повече мощност е взимал?

Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”