лампата на айирбега ми свети постоянно-шаран 1.9 тди 99г
- passatfen
- Автомобил: Vw Golf Mk7
- Двигател: CLHA++
- Контакти:
Re: лампата на айирбега ми свети постоянно-шаран 1.9 тди 99г
колега в Кърджали има 2 младежи дет слагат аларми но си имат и ВАГ КОМ може да ходиш при тях сигорно ще ти обърнат внимание под болницата е алармаджията сигорно знаеш за кой говоря 

-
- Автомобил:
- Двигател:
passatfen написа:колега в Кърджали има 2 младежи дет слагат аларми но си имат и ВАГ КОМ може да ходиш при тях сигорно ще ти обърнат внимание под болницата е алармаджията сигорно знаеш за кой говоря
Не е въпроса във вага,а дали може преди да се сложи да се пробва.Как разбра ,че знам за кого говориш като съм на 200км. от Кържали

- passatfen
- Автомобил: Vw Golf Mk7
- Двигател: CLHA++
- Контакти:
lleno написа:passatfen написа:колега в Кърджали има 2 младежи дет слагат аларми но си имат и ВАГ КОМ може да ходиш при тях сигорно ще ти обърнат внимание под болницата е алармаджията сигорно знаеш за кой говоря
Не е въпроса във вага,а дали може преди да се сложи да се пробва.Как разбра ,че знам за кого говориш като съм на 200км. от Кържали![]()

-
- Автомобил:
- Двигател:
lleno написа:passatfen написа:колега в Кърджали има 2 младежи дет слагат аларми но си имат и ВАГ КОМ може да ходиш при тях сигорно ще ти обърнат внимание под болницата е алармаджията сигорно знаеш за кой говоря
Не е въпроса във вага,а дали може преди да се сложи да се пробва.Как разбра ,че знам за кого говориш като съм на 200км. от Кържали![]()
единстено може се пробва с компютьра като е на колата ти или вари при някои жичкаджия да го замери

- iko_tuning
- Автомобил:
- Двигател:
Колега без закачане на диагностика не става ас имах същия проблем като я закачих първо ми исписа че дава някъде на маса след откриване на проблема /беше се оголила жичка до барчето на скоростите/ми исписа високо съпротивление на шофьорския аербег след смяна на кабелчето от пиропатрона до лентовия кабел и чистене на грешката проблема беше отстранен напълно.Успех ,за повече подробности ми прочети темата.
Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”