лампата на айирбега ми свети постоянно-шаран 1.9 тди 99г

Семеен или работен автомобил - вановете на Volkswagen се радват на особен интерес
Потребителски аватар
passatfen
Автомобил: Vw Golf Mk7
Двигател: CLHA++
Контакти:

Re: лампата на айирбега ми свети постоянно-шаран 1.9 тди 99г

Мнениеот passatfen » Чет 24 фев 2011 14:17

колега в Кърджали има 2 младежи дет слагат аларми но си имат и ВАГ КОМ може да ходиш при тях сигорно ще ти обърнат внимание под болницата е алармаджията сигорно знаеш за кой говоря :beer

lleno
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lleno » Чет 24 фев 2011 23:52

passatfen написа:колега в Кърджали има 2 младежи дет слагат аларми но си имат и ВАГ КОМ може да ходиш при тях сигорно ще ти обърнат внимание под болницата е алармаджията сигорно знаеш за кой говоря :beer

Не е въпроса във вага,а дали може преди да се сложи да се пробва.Как разбра ,че знам за кого говориш като съм на 200км. от Кържали mhihi mhihi

Потребителски аватар
passatfen
Автомобил: Vw Golf Mk7
Двигател: CLHA++
Контакти:

Мнениеот passatfen » Чет 24 фев 2011 23:58

lleno написа:
passatfen написа:колега в Кърджали има 2 младежи дет слагат аларми но си имат и ВАГ КОМ може да ходиш при тях сигорно ще ти обърнат внимание под болницата е алармаджията сигорно знаеш за кой говоря :beer

Не е въпроса във вага,а дали може преди да се сложи да се пробва.Как разбра ,че знам за кого говориш като съм на 200км. от Кържали mhihi mhihi

:Mr Green Fun :screwy Поста ми беше към колегата nurhan понеже в профила му пиши че е от Кърджали :deal

adebayooor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот adebayooor » Пет 25 фев 2011 10:33

lleno написа:

единстено може се пробва с компютьра като е на колата ти или вари при някои жичкаджия да го замери :mrgreen:

Потребителски аватар
iko_tuning
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот iko_tuning » Пет 25 фев 2011 10:47

Колега без закачане на диагностика не става ас имах същия проблем като я закачих първо ми исписа че дава някъде на маса след откриване на проблема /беше се оголила жичка до барчето на скоростите/ми исписа високо съпротивление на шофьорския аербег след смяна на кабелчето от пиропатрона до лентовия кабел и чистене на грешката проблема беше отстранен напълно.Успех ,за повече подробности ми прочети темата.

Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”