зависи колко е пробита и ка тръбата. Заварява се с флюс, алуминиев припой и газова горелка - има ги по автолиматичните работилници. На мен така ми завариха тръбата за 10-12 лв.,беше на прав участък.Едната част се разширява малко за може да влезе др.част от тръбата.
Ето поста на Милен от 2011г:
"Номера на тръбата трябва да е 7М1 820 729 като цифри,след това има една или две букви,според точния тип на тръбата.За ADY от 98-ма с твоята рама излиза само една тръба а именно 7М1 820 729 G (ако колата няма втори изпарител,което можеш да познаеш ако тръбата има разклонение преди ТРВ,което предполагам щеше да видиш,ако го има. Цената за тази,ако сме я познали, е 177лв оригинална"
По моргите има , но са от десен волан и не стават.
Тази тръба е различна за 2л, 1,8Т,VR6 и дизелите

Ключ за фарове Шаран - подлежи ли на ремонт?
- 110afn
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: AFN
Re: Ключ за фарове Шаран - подлежи ли на ремонт?
Вече имаме климатизация
Оказа се тотално изгнил дехидратор. Поне от 15 места фучеше. Студено духа само отпред, но доволно. Майстора смени и клапана за високо налягане върху дехидратора, че стария беше се заварил
От вчера имам класика в жанра MILLE MIGLIA 16 цола 7.5же ЕТ30, но от Мерцедес, та олекнах с 20лв и за втулки. Като ги монтирам ще сложа снимки
Оказа се тотално изгнил дехидратор. Поне от 15 места фучеше. Студено духа само отпред, но доволно. Майстора смени и клапана за високо налягане върху дехидратора, че стария беше се заварил
От вчера имам класика в жанра MILLE MIGLIA 16 цола 7.5же ЕТ30, но от Мерцедес, та олекнах с 20лв и за втулки. Като ги монтирам ще сложа снимки
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
ф-р дехидратора и пресостата са така монтирани,че всичката помия по пътя ги олива хубаво. Зимата -лугата - ги довършва.
- kris11
- VW експерт
- Контакти:
честито. Гледам,че е и с въртящи се предни седалки.
- 110afn
Мерси
Да въртят се. Не е с всички екстри, но основните ги има. Предното стъкло е оригиналното с подгрев и си бачка.
Печката не ми тръгва, а и няма връзка компютъра с нея. Момчето, дето ми оправи климатика се занимава и с печки. Посъветва ме въобще да не я мъчим, а да търся едно Вебасто и да си ползвам оригиналната водна система. Намерил съм една в кола работеща, но е на копче, няма таймер. Лично съм я видял зимата как за няма и 5 мин духа жега
Да въртят се. Не е с всички екстри, но основните ги има. Предното стъкло е оригиналното с подгрев и си бачка.
Печката не ми тръгва, а и няма връзка компютъра с нея. Момчето, дето ми оправи климатика се занимава и с печки. Посъветва ме въобще да не я мъчим, а да търся едно Вебасто и да си ползвам оригиналната водна система. Намерил съм една в кола работеща, но е на копче, няма таймер. Лично съм я видял зимата как за няма и 5 мин духа жега
- 110afn
Да попитам дизелджиите...
За всеки случай си возя в жабката реле 109.
А при нужда къде да го търся ? ..и въобще при Шаран 109 ли е или с друг номер?
Втория ми ключ е без дистанционно заключване. Търся дистанционно , но ми казаха, че трябва да е само от Шаран, Алхамбра, Галакси. Нямало нищо общо с другите ВАГ
За всеки случай си возя в жабката реле 109.
А при нужда къде да го търся ? ..и въобще при Шаран 109 ли е или с друг номер?
Втория ми ключ е без дистанционно заключване. Търся дистанционно , но ми казаха, че трябва да е само от Шаран, Алхамбра, Галакси. Нямало нищо общо с другите ВАГ
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
За конт.ключ не мога да помогна, не съм наясно там. Релето трябва да е 109 ( 99% съм сигурен , на френд с АФН ми беше казал, че е с такова, бензинките не знам с какво са)
П.п. "гуглето" и то ми казва, че е с такова
едно ПДФ-че за феновете, с релета и предпазители http://www.motor-talk.de/forum/aktion/Attachment.html?attachmentId=700186
П.п. 2 . Лачена кола
Не бях виждал Шаран с такива фарове. Само нафта и път да "вижда".
П.п. "гуглето" и то ми казва, че е с такова

П.п. 2 . Лачена кола

- kris11
- VW експерт
- Контакти:
файла е за със старото табло.
фароввте са спец. май и Фрещенеро беше изнамерил такава решетка и фарове. Рядкост са.
Печката не тръгва - запушена цедка или скапана свещ. Сега няма как да тръгне - тръгва по 5-7 градуса.

фароввте са спец. май и Фрещенеро беше изнамерил такава решетка и фарове. Рядкост са.
Печката не тръгва - запушена цедка или скапана свещ. Сега няма как да тръгне - тръгва по 5-7 градуса.
Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”