sharan двуозонов климатоник задните седалки
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: sharan двуозонов климатоник задните седалки
Сега намерих в упътването, че пише, че ако няма решетки на тавана за втория ред седалки, от където да духа въздух, значи няма 2-ра охлаждаща зона. Или просто може да задаваш различна температура за отзад, но само, кога е на топло или климатроника ми е бил сменен и е от друга кола, която наистина си е имала 2 зони. Ще извадя тия дни климатроника, да видя, какво пише отзад и дали може да се разбере дали си е оригинално от тази кола.
- sharan_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Със същия двигател съм. Специално за недухането на студено отзад ходих до сервиз ТЕРМОКИНГ (май беше така) в Русе. Момчетата ми казаха, че ако имам само 2 тръби да отиват отзад значи студено духа само от таблото отпред и духалката която е зад скор. кутия. Отзад студено не е предвидено да има.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги и аз ходих на майстор. Той ми каза че щом духа най отзад топло значи нещо с електрониката е прецакано да отида да я закача на VAG-COM някоя клапа не затваряла и затова духало топло.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами то ще духа студено ако изобщо е предвидено, аз лично махах кората отзад и видях, че клапата си работи, просто имам само 2 тръби, които влизат на едно радиаторче отзад и по тях върви антифриз, т.е. може да работи само на топло. Ако имаш отделно още 2 тръби (които са за фреон) и имаш изпарител отзад, значи ще може да духа и студено. За най-лесно, за да не отваряш всичко може да погледнеш под задната лява врата и да видиш, колко тръби имаш там да отиват към предната част на колата.
Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”