Защо се бави 3 месеца доставката на Крос Туран?
Tomcat написа:дилърите не държат на склад много автомобили, затова като някой иска да си купи се поръчва и се чака. в завода може да стане всичко и наистина за масовите модели срока е около 3 месеца.
добре де, ама те дори и на склад да държат (знам за други дилъри на други марки има такава опция) и мен не ме устройват 'екстрите', с които ги предлагат, вида двигател и т.н. - трябва да направя куп компромиси, за да си поръчам такъв автомобил .. дори и да ми го доставят за 1 месец - по-добре да си го чакам да се произведе точно за менс за индивидуалните ми изисквания!
Между другото, доколкото си спомням точно нашия дилър ни показваха, и имаха на склад от най-популярния - TDI, цвят сив металик, без много разточителства, точно за фирми - за да могат да отговорят по-бързо на търсенето им.
А това за държавата ни - то е друга тема ... пък и дилърите не са от най-'бедните' ... просто гледат да отговарят на нуждите на пазара.
При мен нещата стават много досадни, направо почвам да се притеснявам - за последно трябваше да си получа Турана в края на Юни. Сега ми казват, че "евентуално" ще бъде произведен в началото на юли, но нищо конкретно... А съм го поръчал в първата половина на Март. Както вървят нещата, доставката ще надхвърли 5 месеца, което е извън всякакви договорени срокове.
Не знам къде наистина е проблемът, защото от Порше Изток не ми дават никакво смислено обяснение или по-конкретна информация. Но ако и другата седмица не ми отговорят нещо конкретно, ще мисля за някакви мерки.
Не знам къде наистина е проблемът, защото от Порше Изток не ми дават никакво смислено обяснение или по-конкретна информация. Но ако и другата седмица не ми отговорят нещо конкретно, ще мисля за някакви мерки.
- ultralamer
- Автомобил:
- Двигател:
Доставчикът, независимо кой е той няма ниакаква вина за това, че колата се бави. Дори и в Гемрания се чака, понякога дори много. Много зависи каква конфигурация сте избрали. VW се снабдява от най-различни фирми и ако сте поръчали някоя част, която не може да бъде доставена, производството се отлага със дни, седмици, а дори и месеци. Например това вече се случи на хора, които бяха поръчали DSG със 7ск. или пък новата навигация RNS510.
Разбирам ви, че се ядосвате. Аз лично бих откачил, но в крайна сметка вината е във VW, а не в продавачите. Те ви казват такава дата, каквато им дадът от производителя. Дори и това, което пише в договорът е предполагаема, планирана дата на производство.
Разбирам ви, че се ядосвате. Аз лично бих откачил, но в крайна сметка вината е във VW, а не в продавачите. Те ви казват такава дата, каквато им дадът от производителя. Дори и това, което пише в договорът е предполагаема, планирана дата на производство.
ultralamer написа:Доставчикът, независимо кой е той няма ниакаква вина за това, че колата се бави. Дори и в Гемрания се чака, понякога дори много. Много зависи каква конфигурация сте избрали. VW се снабдява от най-различни фирми и ако сте поръчали някоя част, която не може да бъде доставена, производството се отлага със дни, седмици, а дори и месеци. Например това вече се случи на хора, които бяха поръчали DSG със 7ск. или пък новата навигация RNS510.
Съгласен съм с това, но въпросът не беше толкова в забавената доставка, колкото в постоянното отлагане и липсата на каквато и да е конкретна информация. Е, днес вече ми казаха точна седмица на производство и срок на доставка след това

Най-сетне и аз да се похваля!
Дойде и мойто Туранче на-после! Сега като се замисля, не че се забави кой знае колко, ама ръцете ми трепереха...
Първите ми впечатления са чудесни. Това DSG е просто невероятно - за пръв път карам автоматик, и комфорта е уникален!
Е, разходът не е това, което би ми се искало да бъде, но няма пълно щастие

Първите ми впечатления са чудесни. Това DSG е просто невероятно - за пръв път карам автоматик, и комфорта е уникален!
Е, разходът не е това, което би ми се искало да бъде, но няма пълно щастие

- ultralamer
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”