Sharan 1.9 TDI Лампата за air bag свети постоянно на таблото
Sharan 1.9 TDI Лампата за air bag свети постоянно на таблото
Здравейте колеги! От скоро имам Sharan 1.9 TDI 1997. Air Bag свети постоянно на таблото. Имам питане какво трябва да се направи. Откачих + клемата на акумулатора и я закачих,но нищо не стана.
- bobitur
- Автомобил: ford galaxy 1.9 tdi 90+chip
- Двигател: 1Z
Re: Sharan 1.9 TDI Лампата за air bag свети постоянно на таб
Enko написа:Здравейте колеги! От скоро имам Sharan 1.9 TDI 1997. Air Bag свети постоянно на таблото. Имам питане какво трябва да се направи. Откачих + клемата на акумулатора и я закачих,но нищо не стана.
Ваг ком или друга диагностична апаратура ще каже със сигурност какво може да му е. За триене на грешка на айрбаг на тези коли става само със диагностични апаратури.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здрасти ... относто проблема с лампата ... провери дали лентовия кабел във волата на Air bag-a дали е не е прекъснат някъде ... и при мене имаше такъв проблем но смених кабела и се оправи :)
- bobitur
- Автомобил: ford galaxy 1.9 tdi 90+chip
- Двигател: 1Z
dakardemon написа:Здрасти ... относто проблема с лампата ... провери дали лентовия кабел във волата на Air bag-a дали е не е прекъснат някъде ... и при мене имаше такъв проблем но смених кабела и се оправи :)
Зависи къде е прекъснат, при мен беше отначало на бялата букса и реших да го отремонтирам, така че да не бърза със купуването на нов лентов кабел. Като съвет става и от голф 3 и пасат В4 само че се сменя гривната със свирките че при пасат и голф е с един кабел и една гривна, но може да се приспособи.
Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”