проблем с печката vw sharan afn
-
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с печката vw sharan afn
помогнете не ми тъгва печката на шарана а иде зима а ще трябва.върти вентилатора(започва да вие)но не пали,и от аспуха не мирише на навта а духа
Re: проблем с печката vw sharan afn
Най вероятно е решетка но да не гадаем закачи я на VAG COM и виж грешката.
- stanko1.9
- Автомобил: Фолксваген Пасат б3 TDI
- Двигател: afn 91г
Колега уточни какво е това решетка.
-
- Автомобил:
- Двигател:
на ваг кома няма да се види закачах я
мисля че е нещо с управлението
мисля че е нещо с управлението
-
- Автомобил:
- Двигател:
velevtr написа:С VAG успя ли да влезеш на 18 канал?
колеги ще използвам темата на колегата да не пускам нова та и аз имам проблем печката и не знам от каде да започна първо ваг кома не я намира изобщо бушоните съм проверил всичките са здрави пробвах да сваля отзаде кората но няма никакви видий и пак съм в задънена улица ако някой е ремонтирал такова животно да сподели.Колата е 1.9тди Галакси 97 година и е с климатик.AHU ДВИГАТЕЛ
Тя не е отзад зад кората а е отдоло под задна лява врата и за да не можежеш да я видиш провери кабелите и.
-
- Автомобил:
- Двигател:
колеги печката я намерих но някой знае ли каде се намира контролера за печката
.
.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
управлението е вътре в нея от тези клипчета ще ти стане много ясно всичко.
http://www.youtube.com/watch?v=14SUSxfPHPY&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=bJygf2hGOuI&NR=1
аз днес свалих и наново върнах моята но преди това съм ремонтирал скасан кабел на буксата и при теб сигорно е така после допълнителната помпа за антифриз която се намира при двигателя и последно я отворих почистих и затворих. На клипчетата е показахно как се отваря горивната камера не го правете след това задължително трябвало да се смени гарнитура а струва 50лв.
http://www.youtube.com/watch?v=14SUSxfPHPY&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=bJygf2hGOuI&NR=1
аз днес свалих и наново върнах моята но преди това съм ремонтирал скасан кабел на буксата и при теб сигорно е така после допълнителната помпа за антифриз която се намира при двигателя и последно я отворих почистих и затворих. На клипчетата е показахно как се отваря горивната камера не го правете след това задължително трябвало да се смени гарнитура а струва 50лв.
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега снимай каде се намира помпата за антифриза да си я прегледам.Печката я знам каде е но при мен не работят и двете помпи преди си цъкаха а сега не се чуват въобще мисля че е бушон но нямам идея къде да го търся на тъблото всички са здрави,а в процеса на експлоатация разбрах че имам на различни места бушони ,забравих да кажа че моя шаран е с 2 акомулатура и електронно управление на печката мога да я пускам под час и принудително.Свалях нафтовата помпа и я пробвах работи но явно не се подава захранване защото не тръгва при включване на печката.
колеги имам форд галакси 2001г имам проблем с пе4ката когато е влажно времето пуши бял дим а ина4е си работи без проблем.как или каде да я закарам за да се оправи проблема.благодариа
Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”