рециклиране на карета

Семеен или работен автомобил - вановете на Volkswagen се радват на особен интерес
djvlado07
Автомобил:
Двигател:

рециклиране на карета

Мнениеот djvlado07 » Пон 28 сеп 2009 20:41

имам Тоуран DSG 1,9 tdi PD 77kw след като успях да го подкарам се оказа че са ми разбити вътрешните карета ,писнами от тази кола дайте съвет каде се рециклират тези карета и дали има смисъл .Оказа се че и самият модел на тези карета нее като другите а някакъв който небях виждал до сега .а цената е над 500 лв на едното

Потребителски аватар
bobitur
Автомобил: ford galaxy 1.9 tdi 90+chip
Двигател: 1Z

Re: рециклиране на карета

Мнениеот bobitur » Пет 30 окт 2009 12:37

djvlado07 написа:имам Тоуран DSG 1,9 tdi PD 77kw след като успях да го подкарам се оказа че са ми разбити вътрешните карета ,писнами от тази кола дайте съвет каде се рециклират тези карета и дали има смисъл .Оказа се че и самият модел на тези карета нее като другите а някакъв който небях виждал до сега .а цената е над 500 лв на едното

Рециклирай смело, в Пловдив има една фирма предполагам и във вашия град ще има. Рециклират всякакви карета и на добра цена. Иначе за 500 лева ми се струва, че ще купиш рецилкирано в завод за тази кола(много ниска ми се струва цената). Разликата с българско рециклиране и в завод в Германия мисля, че няма (зависи от фирмата и репутацията й).

wolfpack
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот wolfpack » Сря 24 мар 2010 14:39

колега сподели дали си рециклирал каретата и къде, щото и аз имам същият проблем с една киа, дай номер и адрес ако си успял да намериш въвъ варна или някъде другаде

aradkovbg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aradkovbg » Съб 29 май 2010 21:23

bobitur написа:
djvlado07 написа:имам Тоуран DSG 1,9 tdi PD 77kw след като успях да го подкарам се оказа че са ми разбити вътрешните карета ,писнами от тази кола дайте съвет каде се рециклират тези карета и дали има смисъл .Оказа се че и самият модел на тези карета нее като другите а някакъв който небях виждал до сега .а цената е над 500 лв на едното

Рециклирай смело, в Пловдив има една фирма предполагам и във вашия град ще има. Рециклират всякакви карета и на добра цена. Иначе за 500 лева ми се струва, че ще купиш рецилкирано в завод за тази кола(много ниска ми се струва цената). Разликата с българско рециклиране и в завод в Германия мисля, че няма (зависи от фирмата и репутацията й).

На мен джете карета ми ги смениха за 800лева в сервиз на Симеоновско шосе

Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”