Здравейте колеги,
За първи път ми се налага да ползвам третият ред седалки на Touran-а, та въпросът ми е къде се намират подглавниците на 6-та и 7-ма седалка.
Благодаря Ви предварително.
Седалки???
- stensyto
- Автомобил: VW TOURAN 1.9 DSG 2006
- Двигател: BKC
Re: Седалки???
Като повдигнеш вратата на багажника, долу където е металната част за заключване на вратата има един пласмасов капак, който като го отвориш трябва да са там.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ходих до шоурума на VW и видях, че точно там им е мястото. Просто моите липсват...Благодаря все пак.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте. Нов съм във този сайт... Преди дни със семейството ми си купихме Туран.
Въпросът ми е от къде мога да закупя 3-ти ред седалки и каква им е цената.
Благодаря предварително
Въпросът ми е от къде мога да закупя 3-ти ред седалки и каква им е цената.
Благодаря предварително

-
- Автомобил:
- Двигател:
По договор за лизинг който четох преди дни към 1300лв двете,спазарих ги много по евтино,но се яви проблем спререгистрацията.Изглежда ще има ТЕХНОТЕСТ и бог знае какво.Що се отнася до липсващи подглавници Турана който купих наскоро е взет от vw без ключ за гуми,триъгълен знак ит.н.т.
- marty_205
- Автомобил: vw touran TDI
- Двигател: BKC 1900
марчовски написа:По договор за лизинг който четох преди дни към 1300лв двете,спазарих ги много по евтино,но се яви проблем спререгистрацията.Изглежда ще има ТЕХНОТЕСТ и бог знае какво.Що се отнася до липсващи подглавници Турана който купих наскоро е взет от vw без ключ за гуми,триъгълен знак ит.н.т.
Привет. Моят като го взех миналата година се водеше "Товарен 4+1 места" и имаше преградна решетка зад втория ред седалки. Звънях в "ТИАТ-Шумен" които разрешават и узаконяват промените по конструкциите на МПС на сл.тел.: 054/887136 или 054/860064 .В КАТ има списък на коя дата ще идват във вашия град ,иначе трябва да им я закараш там лично и да им я представиш.Дават ти бланка да попълниш какви изменения ще се правят (от товарна в лека и обратното струваше миналата година 180 лева(искай си касово бонче!!!))Началото е в 08.00 часа-към 11.30 ви викат и ви връчват експертизата 3 листа на всеки има мокър печат -плащаш и те пращат в КАТ.Нареждайки се на канала ти казват че трябва външна фирма да ти издаде удостоверение че си минал технич.експертиза(струваше 10 лева(фирмата проверява в интернет дали са "вкарани "протоколите и ти издава удостоверение

Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”