Шаран 2000i изписва SERVICE
-
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1997
- Контакти:
Шаран 2000i изписва SERVICE
Здравейте колеги, имам Шаран 98г 2000i и на дисплея ми изписва SERVICE, какъв може да е проблема, колата си пали и върви добре, така я купих и незнам за какво ми изписва това,също така и ABS-a ми свети. Има ли алуминиеви колектори за бензинови шарани за да сложа газова уредба, моля за съвет!
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Шаран 2000i изписва SERVICE
колекторът е метален споко с газта. Съвет сложи газов инжекцион -не са вече с космически цени , проблемите с обикновенна газова са безкрайни.
закачи я комп за проверка на ABS -виж каква грешка има и тогава да се търси. на-често е някой датчик
закачи я комп за проверка на ABS -виж каква грешка има и тогава да се търси. на-често е някой датчик
-
- Автомобил:
- Двигател:
kris11 написа:колекторът е метален споко с газта. Съвет сложи газов инжекцион -не са вече с космически цени , проблемите с обикновенна газова са безкрайни.
как реши че са метални
-
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1997
- Контакти:
На моят са пластмасови, въпросът ми е дали има алуминиеви по принцип, да си търся за АГУ
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
tisho_g написа:kris11 написа:колекторът е метален споко с газта. Съвет сложи газов инжекцион -не са вече с космически цени , проблемите с обикновенна газова са безкрайни.
как реши че са метални
ADY ?
- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
даваш контакт,натискаш бутона който занулява дневния километраж и задържаш .... пускаш, и гасиш
трябва надписа service да изчезне. Това те подсеща, че е време за маслото. Така е програмиран компа, от предишния собственик. Другото е отиваш в сервиз и те ти го правят да ти се изписва, когато ти ще сменяш маслото.
трябва надписа service да изчезне. Това те подсеща, че е време за маслото. Така е програмиран компа, от предишния собственик. Другото е отиваш в сервиз и те ти го правят да ти се изписва, когато ти ще сменяш маслото.

Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”