vw sharan снежинки по таблото.
- milenchouuu
- Автомобил:
- Двигател:
vw sharan снежинки по таблото.
Здравейте, искам да попитам на шарана на таблото над лампичките за изгорели фарове имам две снежинки които светят ту едната ту другата или и двете незнам закакво са и ако някой знае за каво става въпрос нека да помогне.
Последна промяна от IvanMan на Пет 04 фев 2011 6:28, променено общо 1 път.
Причина: Тук кирилицата е задължителна!Редактирах заглавието!
Причина: Тук кирилицата е задължителна!Редактирах заглавието!
- milenchouuu
- Автомобил:
- Двигател:
Re: vw sharan snejinki na tabloto
ма те са две и свети ту едната ту другата и светат и през лятото пак светат и като мина през дупка и гасне и после пак светка.А то това требва да има датчик за тази температура щото на климатроника ми показша температурата реално колкото е на вънка или те са два различни датчика ?
- ilkomotor
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: vw sharan снежинки по таблото.
- и когато има приплъзване с пътната настилка 

- milenchouuu
- Автомобил:
- Двигател:
ами незнам през лятото нито има преплъзване нито под 5 градуса, и те пак светят а защо свети ту едната ту другата. Мога ли да намеря някаде ръководство за тази кола
- vlast_vd
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Лявата свети сама от 0 до 4 градиса по целзий, а при отрицателни температури се включва и дясната, а като стане вече много студено изгасват и двете. А на таблото има и едни други 4, които приличат на снежинки(те са по-скоро лампички) и светат, когато има изгоряла крушка на фар или стоп, а задните две светят до първо натискане на спирачката след запалването на колата.
- milenchouuu
- Автомобил:
- Двигател:
Много благодаря за отговорите. Вчера пак стана нещо, както си карах и започна да ми премигва лампата за подгряване на свещите както и лампите на стоповете не искаха да изгаснат след като натисках спирачките. Имат ли нещо общо двете неща или е просто съвпадение и каде да търся пролемите им.
П.П. Междо другото вчера ходих и до VW-сервиза тука в Плевен и те не можаха да ми кажат за какво са тези снежинки. Евала на колегата.
П.П. Междо другото вчера ходих и до VW-сервиза тука в Плевен и те не можаха да ми кажат за какво са тези снежинки. Евала на колегата.
На ТДИ-тата, мисля, имаше едни кабели, които подават инфо от педала на спирачката към помпата. Все едно като натискаш спирачка да не може да се дава газ(така си го обяснявам за по-просто). Може те да са се прекъснали. И от там да дава грешка (мига лампата за подгрева и аномалията със спирачките). Погледни при педала да няма някой прекъснат/стърчащ кабел.
- vlast_vd
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
milenchouuu написа:...Вчера пак стана нещо, както си карах и започна да ми премигва лампата за подгряване на свещите както и лампите на стоповете не искаха да изгаснат след като натисках спирачките...
Провери си стоп машинката. Във форума има достатъчно много изписано за нея, че причинява мигането на лампата за подгряването на свещите.
и при мен се появи същия проблем с 2 лампи/снежинки/ светнаха ми и двете . като проверя утре ще дам инфо.
П.С. : а между другото ми изгоря бушона за ел пакета/щот ми отказаха стъклата/, пълних климатика днес и след това се появи този проблем...
П.С. : а между другото ми изгоря бушона за ел пакета/щот ми отказаха стъклата/, пълних климатика днес и след това се появи този проблем...
Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”