Проблем с резервна гума шаран 96-2000
Проблем с резервна гума шаран 96-2000
бих искал да разбера дали в крайна сметка някой успя да реши проблема с резервната гума, за да не я мъкна в купето, че грози и заема място.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Проблем с резервна гума шаран 96-2000
Проблема се нарича лебедка. Аз моята я продадох на колега от Сф / май на Миро/ за 35 лв напълно работеща. Сега на мястото на гумата отдолу е бутилката.Но повярвай 1 път след като свалиш и качиш гумата с тази лебедка в дъждовно и кално време сам ще се откажеш от нея. Това ръце, ръкави, панталон в участъка на коленете става мацано.При мен лебедката работеше и в 2 ъе посоки мазно, но голям зор видях докато успея да откача ухото, което се закача за джантата. Много здраво блокирало от ръжда. Пръскане, бой с чука , пръскане, пак бой. Представи си на пътя да свалиш гумата долу и да не можеш да я осовбодиш от въжето.
Има калъфи за гума от изкуствена кожа -около 12лв.А вътре в джантата съм натикал; кабели за палене, въже зза теглене, ръкавици,парцали/1-2/преносна лампа и др.дреболии.Кокера използва гумата за подумче за да може да наблюдава м/у облегалките на седалките ситуацията напред.
М/у болтовото разстояние на лебдеката е 120 мм, като едния отвор е направен елипсовиден .
Тука в подфорума в 1 от темите за рез.гума бях пуснал снимки на лебедката. ставала и от рено Еспейс с преправяне на закрепването към автомобила.
Тука са снимките : viewtopic.php?f=19&t=287743
Има калъфи за гума от изкуствена кожа -около 12лв.А вътре в джантата съм натикал; кабели за палене, въже зза теглене, ръкавици,парцали/1-2/преносна лампа и др.дреболии.Кокера използва гумата за подумче за да може да наблюдава м/у облегалките на седалките ситуацията напред.
М/у болтовото разстояние на лебдеката е 120 мм, като едния отвор е направен елипсовиден .
Тука в подфорума в 1 от темите за рез.гума бях пуснал снимки на лебедката. ставала и от рено Еспейс с преправяне на закрепването към автомобила.
Тука са снимките : viewtopic.php?f=19&t=287743
- ilkomuhata
- Автомобил:
- Двигател:
kris11 написа: Аз моята я продадох на колега от Сф / май на Миро/

- kris11
- VW експерт
- Контакти:
ilkomuhata написа:kris11 написа: Аз моята я продадох на колега от Сф / май на Миро/
е грешка сори.Да я използваш дълги години безпроблемно.
Последна промяна от kris11 на Нед 15 яну 2012 19:17, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
в багажника в калъфче си е най-чиста работата според мен .
- kris11
- VW експерт
- Контакти:
harlova написа:в багажника в калъфче си е най-чиста работата според мен .
Ако някой закъса за калъфчета мога да изпращам. Има 2 модела - на единия има надпис ХОНДА с бели букви, а на др модел неангажиращ надпис с жълти букви
ами мерси...автомобила се товари пълноценно и все ми пречи, та за това исках да не я мъкна в багажника, ще помисля за варианта от еспейс.
- kris11
- VW експерт
- Контакти:
еми спрей /пяна за гуми за в града. 4-6-7 лв според зависи откъде.
Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”