здравейте,имам следния проблем-светна ми лампата за чек на двигателя..нямам промяна в работата на двигателя,освен леко потрепване на оборотите-усеща се като ..придърпване,приглъхване.и сякаш малко ми се вдигна разхода..примерно от6.8 -7 до 7.8 -8.3.така.....заведох я на майстор (братовчед ми е и е добър )провери я на ваг кома-дава следната грешка-датчик1 между коляновия и разпределителен вал.проверихме го ...и двата работят.игра си доста време но така и не стигнахме до заключение.остави я за друг път,искаше да купи някаква пластина за да замери центровката.поразпитах тук там..от варна съм да спомена.намерих друг майстор-уж най добрия по компютърните системи.10 мин след диагностика отново с ваг кома...заключи че е ламбда сондата.ок....след смяната ...след15 км.отново светна...сега е при него ..искам да помоля -ако някой се е сблъсквал с подобен проблем моля да сподели...в недоумение съм и майсторите

май също.
номера на грешките-17748,po016...........но май ще се окаже че или веригата е разтегната или.....от там центровката ....предстои да се разбере но ..приемам съвети