Здравейте , колеги
Аз съм нов във формума , но ми изникна въпрос и съм длъжен да попитам :)
Значи от няколко дене съм собственик на Туран...но не мога да включа автопилота...синиото километражче се показва...но не става...карам за първи път VW и не съм запознат
Мерси предварително :)
vw touran Автопилот
- Rabbit
- Зайцевъд
- Автомобил: Audi
- Двигател: BAT 2005
Re: vw touran Автопилот
знам, че трябва да се движиш с над 50км/час. останалото са до-настройки.
относно настройките:
- ако последният път си прекратил автопилота чрез натискане на спирачката - изтриват се данните са последната желата скорост. следващото включване стартира с моментната скорост на движение.
- ако последният път си прекрратил автопилота чрез натискане "Cancel" от копчето - последната желана скорост се запомня и следващият път стартира с нея.
толкова знам.(и моето километражче е зелено)
относно настройките:
- ако последният път си прекратил автопилота чрез натискане на спирачката - изтриват се данните са последната желата скорост. следващото включване стартира с моментната скорост на движение.
- ако последният път си прекрратил автопилота чрез натискане "Cancel" от копчето - последната желана скорост се запомня и следващият път стартира с нея.
толкова знам.(и моето километражче е зелено)
vwtouran123 написа:Здравейте , колеги
Аз съм нов във формума , но ми изникна въпрос и съм длъжен да попитам :)
Значи от няколко дене съм собственик на Туран...но не мога да включа автопилота...синиото километражче се показва...но не става...карам за първи път VW и не съм запознат
Мерси предварително :)
Мда,и Аз доста се чудих първия път.

Включваш автопилота,светва лампата на таблото и натискаш и задържаш копчето + .В момента,в който го пуснеш,поддържа желаната скорост.

- sastezatel
- Автомобил:
- Двигател:
Първо копчето на автопилота трябва да е в позиция ON
после няма значение на каква скорост си или с колко КМ като цъкниш + тои се вклучва :)
после няма значение на каква скорост си или с колко КМ като цъкниш + тои се вклучва :)
- Rabbit
- Зайцевъд
- Автомобил: Audi
- Двигател: BAT 2005
sastezatel написа:Първо копчето на автопилота трябва да е в позиция ON ...
виж, това е важна информация, но я пропуснах. прекалено очевидно е, за да се обърка.
- Th3_ghost
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: 1.6 AKL
Също така както работи може да се правят корекции с този лост дали да дигне още малко скоростта или да намали.
- sastezatel
- Автомобил:
- Двигател:
Rabbit написа:sastezatel написа:Първо копчето на автопилота трябва да е в позиция ON ...
виж, това е важна информация, но я пропуснах. прекалено очевидно е, за да се обърка.
Аз от опит го казах.. парвият ден когато монтирах моя в VW един професор се качи от работниците за да ми покаже как работи и навартяхме около 10Км докато не се усети че бутончето не е в правилната позиция

-
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси много ,колеги! 

Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”