VW TOURAN
VW TOURAN
VW TOURAN 2.0TDI - купих си новия туран и още на 6000км при подаване на контакт ми светва на таблото червена лампа с нещо като кормило. някои да има представа какво е това?! 

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: VW TOURAN
antonmh написа:VW TOURAN 2.0TDI - купих си новия туран и още на 6000км при подаване на контакт ми светва на таблото червена лампа с нещо като кормило. някои да има представа какво е това?!
Тази лампа свети само докато си на контакт ли? Угасва ли когато запалиш? Най-добре снимай таблото от близо, а и провери какво пише в книжката на колата, там има точно описание за всички уреди, лампи, бутони...
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
antonmh написа:VW TOURAN 2.0TDI - купих си новия туран и още на 6000км при подаване на контакт ми светва на таблото червена лампа с нещо като кормило. някои да има представа какво е това?!
Ти пък за гаранционна кола тук питаш,мини през магазина и всичко ще ти кажат

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Kalin72 написа:...провери какво пише в книжката на колата, там има точно описание за всички уреди, лампи, бутони...

dobrinb написа:Kalin72 написа:...провери какво пише в книжката на колата, там има точно описание за всички уреди, лампи, бутони...
копютърджиите на това му викаме РТФМ (рийд дъ фъкинг менюъл)

Не се обиждай колега ма тука едва ли са много хората с нов Тоуран, които да ти отговорят от личен опит и наистина най-доброто решение на проблема ти е да си погледнеш ръководството.
отговор
благодаря за оговорите, трудно ми дадоха сервизната книжка тая седмица..нямах от къде да прочета, а сервизните не работеха в неделя. та, отговорът им беше, че това е някаква проверка на комп на сервото било страшно ако свене в движение..директно в сервиз!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: отговор
antonmh написа:трудно ми дадоха сервизната книжка тая седмица..
Книжката не си ли е при теб, в колата?
Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”