Здравейте колеги,
Някой има ли информация какви са бумащините с КАТ, ако искам да променя товарен тоуран към 5-местен. Както се вижда от снимките колата няма задни колани и седалка. Заслужава ли си занимавката и какви са трудностите при самото изпълнение?
Промяна на товарен ван на пътнически
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Re: Промяна на товарен ван на пътнически
Не е оправдано за тази кошница да се дават пари за технотест 

IRRITATING написа:Не е оправдано за тази кошница да се дават пари за технотест
Не е кой знае колко скъпо - 102лв. с ДДС, гледам пише в един сайт. Мен ми беше интересно, ако някой е пробвал да направи нещо от този род, да сподели какво да очаквам и какви са трудностите.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
От снимката не виждам отвори за закрепване на задните седалки. В мокета трябва да има отвори прорязани фабрично
Ако вс е наред - намираш от морга оригинални седалки с колани и Технотест.
как е в първата регистрация на автомобила ?
Нещо цената ме съмнява да е 100 лв. Отиди на място и питай.
В началото на 2011 г в Шумен -технотест ми бяха изръсли цена от 300 и кусур лв/не помня вече -но някъде около 360 лв/ и то за пререгистрация от 5 на 7 местен,като прибавих и цена на 2 седалка от по 120 лв всяка се отказах.
Ако вс е наред - намираш от морга оригинални седалки с колани и Технотест.
как е в първата регистрация на автомобила ?
Нещо цената ме съмнява да е 100 лв. Отиди на място и питай.
В началото на 2011 г в Шумен -технотест ми бяха изръсли цена от 300 и кусур лв/не помня вече -но някъде около 360 лв/ и то за пререгистрация от 5 на 7 местен,като прибавих и цена на 2 седалка от по 120 лв всяка се отказах.
- marty_205
- Автомобил: vw touran TDI
- Двигател: BKC 1900
xboy написа:Здравейте колеги,
Някой има ли информация какви са бумащините с КАТ, ако искам да променя товарен тоуран към 5-местен. Както се вижда от снимките колата няма задни колани и седалка. Заслужава ли си занимавката и какви са трудностите при самото изпълнение?
Привет от Варна. През 2010 г. купих от автокъща моя Туран ,който се водеше товарен , но 4+1 -имаше монтирана желязна решетка(преграда),която се запираше на задните колонки и с 2 брл обтегача през вътрешните скоби за закрепване на багажа.По документите от Италия се водил "товарен". Тогава технотест вземаха 180 лева-дават ти една бланка в която се попълват данните на колата и каква промяна изкаш да направиш.Това ставаше в 9 часа и после ни викаха в 11.30 да минем по документи пред комисията(вземи си бончето от касовия апарат)На документа бият на 3 места мокър печат и с него те пращат в КАТ.От канала на КАТ ни пратиха в една барака ,където външна фирма"ООД" ни издаде удостоверение,че видиш ли наистина съм бил пред комисията(около10-15 лева беше)След това се наредихме на канала и се почна едно чакане-без потвърждение от председателя на комисията в КАТ не ти пускат за обработка документите,и понеже комисията си тръгнала бързо-бързо,началника почна да набира председателя за всяка една кола от GSM -те на чакащите(демек нашите )и се разписва на бланката.Папката се придвижва до гишетата служебно, да издадат нов талон Успех

-
- Автомобил:
- Двигател:
Преди пет години променях един форд транзит от 8+1 на 5+1 , ТИАТ ме ръснаха 400лв за протокол че промените които съм направил отговарят на изизкванията.Оттам при началника на КАТ да одобри протокола,това е без пари,и за десерт 40 50 лв за нов талон.Всичко отне половин ден.
Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”