Ел.табло на Sharan-97г. 2000 ADY- 115К.к.с. загрява!!

Семеен или работен автомобил - вановете на Volkswagen се радват на особен интерес
ROCK 4 EVER
Автомобил:
Двигател:

Ел.табло на Sharan-97г. 2000 ADY- 115К.к.с. загрява!!

Мнениеот ROCK 4 EVER » Нед 03 авг 2014 19:16

Здравейте!
Проблема е че по някакъв случаен начин разбрах че ел.таблото с релетата загрява(направо си пари)!!
След като се консултирах с един"ПРОФЕСОР" :screwy по VW.и ми каза че е от ел.таблото(били му нагорели някакви "крачета")аз съответно подмених даденото табло с друго (естествено 2-ра употреба),но проблема си остана!!!!!!!!!!!!!!!След като бе отворено старото табло,се видя че никаде,ама никаде няма и помен за каквото и било нагаряне :eek !!
Ха сега,ако някой знае и има желание,нека ми каже какво да правя! :banghead :banghead :banghead :banghead :censored2 :censored2 :censored2 :censored2
Също така забелязах, че някой път не идва ток до реле No-167(намира се най-доло,най-в дясно), съответно колата не палеше!След размърдване на релето,проблема се оправяше!!

ПОМОЩ!!!!

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Re: Ел.табло на Sharan-97г. 2000 ADY- 115К.к.с. загрява!!

Мнениеот kris11 » Нед 03 авг 2014 20:23

работят те .
таблото ти няма от какво да нагори. Изгаря регулатора за осветлението на таблото. Уточни си проблема. Не нагарят пинове от 2 та куплунга на таблото.
Ако искаш подробности за регулатора мога да ти дам.

Олей :redface проспал съм ,го,че е с предпазителите и релетата.
Локализирай къде загрява.Съответното реле също ще загрява. Лоша връзка м/у реле и контактните на таблото където се монтира релето.

Посочи кои са релетата.

Последна промяна от kris11 на Сря 24 сеп 2014 12:54, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
110afn
Автомобил: Audi A6
Двигател: AFN

Мнениеот 110afn » Нед 03 авг 2014 20:42

Ще следя с интерес. На мой приятел същата работа, а всичко изглежда нормално по таблото...с бушоните Крис 11

Потребителски аватар
bobitur
Автомобил: ford galaxy 1.9 tdi 90+chip
Двигател: 1Z

Мнениеот bobitur » Пон 04 авг 2014 20:10

При мен лятото се преохлажда и показва температурата коректно, но зимата грее и показва температурата на двг-то в червеното и установих, че имам пропуск на въздух на отопление(охлаждане) от към средната конзола, ама до като стигна до извода всеки път зимата се изпотявах с сензора за температура.

ROCK 4 EVER
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ROCK 4 EVER » Пон 04 авг 2014 20:58

kris11 написа:работят те .
таблото ти няма от какво да нагори. Изгаря регулатора за осветлението на таблото. Уточни си проблема. Не нагарят пинове от 2 та куплунга на таблото.
Ако искаш подробности за ргулатора мога да ти дам.

Олей :redface проспал съм ,го,че е с предпазителите и релетата.
Локализирай къде загрява.Съответното реле също ще загрява. Лоша връзка м/у реле и контактните на таблото където се монтира релето.

Напротив!Много хубаво си контактуват "крачетата" на релетата!Даже приятел ги "калайдиса" от същите съмнения, но не е това проблема!!
Релетата които греят са на различни места по таблото!

Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”