Къде се намира бушон за помпа Шаран

Семеен или работен автомобил - вановете на Volkswagen се радват на особен интерес
Потребителски аватар
bobitur
Автомобил: ford galaxy 1.9 tdi 90+chip
Двигател: 1Z

Къде се намира бушон за помпа Шаран

Мнениеот bobitur » Вто 31 мар 2015 20:38

Къде се намира предпазителя за помпата 1 на брой за течността на чистачките на Шаран 96 набор.
Преди няколко дена долях течност като си мислех, че проблема е, че няма никаква. Проверих предпазителите и всичките са здрави. Не съм мерил помпата и дали отива - и + до нея. Ако някой е имал проблем да напише два реда за да ме насочи.
Поздрави на всички.

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Re: Къде се намира бушон за помпа Шаран

Мнениеот kris11 » Сря 01 апр 2015 9:27

помпата най-вероятно еили пластините на лоста.
Миналата пролет и при мен направи въртел и я свалих помпата. Свалих мигача, на крик и през отвора на мигача и бъркайки отдолу свалих цялата помпа. Куплунга не можах на го откача както е монтирана. Внимавай да не изтървеш уплътнителната гума в казана .С тел се изважда.
96 е със старото табло.
От 04/05.1998г е с ново табло и вертикални и хоризонтални прредпазители. Там е F11 най-долу на хоризонталния ред.
ремонт помпа ;
http://mikrob.ru/viewtopic.php?f=354&t=98605

Потребителски аватар
bobitur
Автомобил: ford galaxy 1.9 tdi 90+chip
Двигател: 1Z

Re: Къде се намира бушон за помпа Шаран

Мнениеот bobitur » Сря 15 апр 2015 17:32

Оказа се от помпата, бушона го намерих изгорял. Вътре е като изкарана от морето, пълна с ръжда. Ще взема нова като гледам цената е под 10 лв. Смених я с марка топран, но нещо е малко с по слабо налягане от оригиналната. Ще вдигна малко пръскалките нагоре ако стане ще е ок. Пръска с 20 см. по надолу от оригин. Мислех сваг да взема ама цената ме подлъга.
Поздрави на всички.

Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”