Здравейте колеги!
Инетресува ме как мога ди си сваля корите от задния капак без да счупя някоя щипка?
Ако имам някоя схема ще съм много благодарен!
Ще монтирам парктроник, а там са задните светлини и дисплея мисля да го монтирам на задното стъкло.
Sharan 2003г. - сваляне на кори на заден капак
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Sharan 2003г. - сваляне на кори на заден капак
[quote="dimo23"]
Нещо не се вързва.Датиците се слагат на бронята .Става без да се сваля бронята. За какъв ще сваляш кората на задния капак? Не е необходимо да се рови в задния капак за да се вземе сигнал за светлини за заден ход. На предния модел снопа има разклонение /куплунг/ в заден ляв калник -/куплунга е за теглич , но после е икономисан, но може да се заголи проводника за заден ход и да се вземе сигнала за парктроника. капака на задния ляв калник отвътре ,снопавърви долу ниско зад вентилатора.
Ако все пак решиш да обезкостяваш задния капак дай е-майл да и пратя 1 ПДФ /май / за свалянето.
Нещо не се вързва.Датиците се слагат на бронята .Става без да се сваля бронята. За какъв ще сваляш кората на задния капак? Не е необходимо да се рови в задния капак за да се вземе сигнал за светлини за заден ход. На предния модел снопа има разклонение /куплунг/ в заден ляв калник -/куплунга е за теглич , но после е икономисан, но може да се заголи проводника за заден ход и да се вземе сигнала за парктроника. капака на задния ляв калник отвътре ,снопавърви долу ниско зад вентилатора.
Ако все пак решиш да обезкостяваш задния капак дай е-майл да и пратя 1 ПДФ /май / за свалянето.
- dimo23
- Автомобил: WV Sharan
- Двигател: ASZ 2003
Благодаря!
Разглобих го вече задния капак!
взех ток директно от задната светлина,
дисплея го монтирах под третия стоп. стана префектно.
Разглобих го вече задния капак!
взех ток директно от задната светлина,
дисплея го монтирах под третия стоп. стана префектно.
- G3
- Автомобил: Vw Sharan 7M
- Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH
Дай снимки да видим какво се е получило.
Кой цвят проводник е за заден ход и с левия или десния калник е?
Кой цвят проводник е за заден ход и с левия или десния калник е?
Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”