ford galaxy 1,9TDI 110ps AFN бушонно табло РЕШЕНО
- v_savov67
- Автомобил:
- Двигател:
ford galaxy 1,9TDI 110ps AFN бушонно табло РЕШЕНО
ford galaxy 1,9TDI 110ps AFN бушонно табло може ли някой да каже как се сваля, защото отзад са релетата, имам проблем с плафоните в купето.
Последна промяна от v_savov67 на Нед 10 юли 2016 17:01, променено общо 1 път.
- bobitur
- Автомобил: ford galaxy 1.9 tdi 90+chip
- Двигател: 1Z
Re: ford galaxy 1,9TDI 110ps AFN бушонно табло
Имаш достъп като свалиш скоростомера, иначе може да ги издърпаш напред отдясно на бушоните има щипка която се дърпа към теб ама релетата са отгоре които само съм ги виждал и не знам за какво са, се падат отгоре и не знам как ще ги стигнеш без да свалиш скоростомера.
Виж си модула за централното той командва и осветлението в купето.
Виж си модула за централното той командва и осветлението в купето.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
скоростомера - на пластмасата 2 винта и има и щипки-леко с издърпването.
Волана надолу и към теб на макс. Таблото е закрепено с 4 винта.Отзад е закачено и на 2 шифта /като на люлка.
Откачаш от щифтовете и леко към тебе за да можеш да откачиш 2 та куплунга от таблото.
Таблото с десния край навън.
Модула е с 2 релета за време .Едното комутира + към плафоните, другото минуса.
Обаче-преди да вадиш таблото -провери сноповете в гумените маншони на вратите. Първо се късат на задните врати, после на капака, накрая за десерт започват и предните врати.
Особено на задните снопа се пречупва лошо при затваряне. Освен това изолацията на проводниците започва да се рони от ЕГН то.
Волана надолу и към теб на макс. Таблото е закрепено с 4 винта.Отзад е закачено и на 2 шифта /като на люлка.
Откачаш от щифтовете и леко към тебе за да можеш да откачиш 2 та куплунга от таблото.
Таблото с десния край навън.
Модула е с 2 релета за време .Едното комутира + към плафоните, другото минуса.
Обаче-преди да вадиш таблото -провери сноповете в гумените маншони на вратите. Първо се късат на задните врати, после на капака, накрая за десерт започват и предните врати.
Особено на задните снопа се пречупва лошо при затваряне. Освен това изолацията на проводниците започва да се рони от ЕГН то.
- lubo25
- Автомобил: Seat Alhambra Tdi
- Двигател: AUY
Не ти гаснат плафоните ли ,като запалиш?
- v_savov67
- Автомобил:
- Двигател:
Бяха изгорели 2 бушона хванах ги с VAG COM и всичко се оправи. Имам едно питане централната конзола с врътките на парното и климатика и степените на парното дали светят както и пепелника при запалени светлини.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
пепелника свети. Вадиш пепеницата нагоре и виждаш 1 малка лампа назад в ляво преди ск. лост. Като извадиш пепелницата ще се ориентираш - на нея има прозрачен отсек. Не съм търсил лампички - директно 2 бр светодиода последоателно свързани през резистор. Сложил съм сини диоди.
За врътките трябва да има осветление , но не знам как е реализирано-аз съм с климатроник
За врътките трябва да има осветление , но не знам как е реализирано-аз съм с климатроник
Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”