vw caddy 2011 година, проблем след удар
-
- Автомобил:
- Двигател:
vw caddy 2011 година, проблем след удар
Здравейте, след удар коланите блокираха в колонките и висят...нито напред, нито назад.Също така свети airbag-a.Какво може да се е случило? Благодаря предварително!
- niko_2317
- Автомобил:
- Двигател:
Re: vw caddy 2011 година, проблем след удар
Ами да са гръмнали пиропатроните???
Air bag-ците отвори ли ги?
Мисля ще имаш нужда от 2 нови колана,или отваряне на коланите и побългаряване ако смяташ да ги използваш.
Знай,че коланите никак не са евтини.700лв за голф 5,за кади нямам представа!
Air bag-ците отвори ли ги?
Мисля ще имаш нужда от 2 нови колана,или отваряне на коланите и побългаряване ако смяташ да ги използваш.
Знай,че коланите никак не са евтини.700лв за голф 5,за кади нямам представа!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Няма отворени airbac-i, възможно ли е проблема да е softwaren ?
-
- Автомобил: VW Golf 5
- Двигател: 1.9 TDI 2007
Ако удара е с по - ниска скорост от тази за активация на беговете, но достатъчна за да те дръпнат коланите - мисля че нещо от сорта на 30-45 км/ч е границата, се активирант само пиропатроните на коланите, за да те захванат на седалките при началото на удара, а после са проектирани да те отпуснат постепенно, така че да не ти идат ребрата и да увиснат като в твоя случай. Свети ти чека на бега, просто защото нямаш отделна лампа за проблем с бега и проблем с колана
Но щом ти е 2011 колата, би трябвало да и правиш още каско, така че това би трябвало да ти го платят застрахователите, като следствие от удара. Според мен е важно да си ги оправиш като хората, защото недай боже при следващ удар ще искаш коланите ти да работят, както е предвидено да работят.

Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”