Уважаеми колеги,
След даване на контакт дисплея на таблото светва и показва точното време, показанията за сумарния е дневен преход/пробег/изминати километрии. В средната част се показват избираемите и автоматични показания.
Проблемът е, че след известен пробег в долната и горната част на дисплея показанията/цифрите започват да потъмняват и губят яркоста си.В наличните книжки и по-точно в Книжка 3.1 Обслужване не е описано подобно явление. Моля за Вашите практически наблюдения и съвети за отстраняване на проблема.
Дисплей на контролното табло на VW Touran 2.0 (BKD 140 h.p.)
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Дисплей на контролното табло на VW Touran 2.0 (BKD 140 h.p.)
Или дисплея си заминава или лентовия кабел !
- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
по скоро дисплея си отива
-
- Автомобил:
- Двигател:
Намерих решение с дисплея на VW TOURAN - http://lauter-bg.com/. Фирмата предлага смяна на дисплей, дава гаранция 3 (три) год. и предлага възможност за смяна на дисплея даже и в почивни дни. Условията - при установяване на контакт. Благодаря на колегите, които писаха в темата!!!!! Желая весели великденски празници на всички Вас и Вашите семейства!!
Re: Дисплей на контролното табло на VW Touran 2.0 (BKD 140 h
Интересно, аз им се обадих и на мене ми казаха, че за Туран не се предлага нов дисплей, като отделна част, а само цялото табло за четирицифрена сума:screwy Предложиха ми дисплей втора употреба без гаранция! Ако някой знае друго разрешение ,моля да помага!
Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”