Привет колеги. Бих искал да попитам някой запознат за следния проблем. Преди седмица минах технически преглед на автомобила(слава богу TUV-аджията не го засече), но имах куп неща за смяна преди това и майстора ми ми каза, че лявото външно каре е за смяна. При тръгване се чува и усеща и чува нещо като лек удар, а на завоите се обажда но само понякога. Та, от опита ми с автомобилите знам, че при всяка кола е различно - имах една Астра, на която като започна да трака след 200 километра се счупи, а последното ми Пежо след като се обади го карах 15 000 километра без проблем, преди го сменя. Та как стоят нещата при Туран-а? Има ли опасност да ме остави на пътя, като се има в предвид, че живея в Германия а тук смяната ще ми излезе соленичко, а преди да се прибера в България имам да изкарам още 10-15 хиляди километра. Та идеята ми е държат ли каретата при такова положение, и дали си струва? Защото всеки се грижи за финансовото си състояние и гледа да спести, но да не стане така, че за да спестя едни 150 евро да си докарам по-голяма беля(да ме остави на пътя де :) ).
Благодаря предварително!
Ляво каре(външно) VW Touran 1.9 TDI 100 HP
Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”