Здравейте колеги,
Искам да си сложа теглич на колата, но имам проблем с намирането на сервиз където да се занимаят с тази задача. Механичната част от състемата мисля, че не би трябвало да е проблем, но с ел.частта никой не иска да се занимава където и да съм питал. Някой може ли да ми препоръча сервиз или майстор във Варна?
Колата е Touran 2010; 1,9 TDI
Благодаря.
Теглич за VW Touran
- marty_205
- Автомобил: vw touran TDI
- Двигател: BKC 1900
Re: Теглич за VW Touran
aleks.76 написа:Здравейте колеги,
Искам да си сложа теглич на колата, но имам проблем с намирането на сервиз където да се занимаят с тази задача. Механичната част от състемата мисля, че не би трябвало да е проблем, но с ел.частта никой не иска да се занимава където и да съм питал. Някой може ли да ми препоръча сервиз или майстор във Варна?
Колата е Touran 2010; 1,9 TDI
Благодаря.
Сваляш бронята и развиваш усилвателя на бронята и на негово място монтираш теглича. Тегличът ката такъв го продават и в ЕМ Комплект 33 -за цената несе сещам.За електрическата част ти трябва CAN модул , който се включва зад кората на задния десен калник. В ауто трейд 2011 година теглича струваше 360 лв. а окабеляването струва 436лв до 10 месец 2009 г. и 499 лв за модели след 10.2009 г.
-
- Автомобил: VW Touran TDI DSG 6
- Двигател: CFJA 129Kw 2011
Re: Теглич за VW Touran
Малко да раздвижа темата на колегата, надявам се че няма против :)
И аз имам същия въпрос - Къде може да се монтира теглич, само ч в София? Колата е Туран 2011г.
Теглича го имам, заедно с кан модула. Но ми липсва кабела от модула до CAN шината. Някакви предложения кой се занимава с такива неща?
И аз имам същия въпрос - Къде може да се монтира теглич, само ч в София? Колата е Туран 2011г.
Теглича го имам, заедно с кан модула. Но ми липсва кабела от модула до CAN шината. Някакви предложения кой се занимава с такива неща?
Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”