Изчетох доста и търсих много, но не успях да разбера какви са точно буксите в задната част на радиото оригинал RCD 300 за Touran 1.9 TDI 2006г. Същото е в много други модели с малки различия. Някои имат и други букси .....
Отзад на моето радио със CD има само универсалната букса с бушонче и две кръгли букси от които едната е бяла, а другата кремава и са като че ли за различни гнезда /които при мен са 2 с квадратен външен профил/, видно от външната им периферия, но другото е еднакво.
Интересуват ме точно тези букси от която едната е антена за радиото, или и двете са за включване на антени и дали няма да си пречат ако се ползва кабел в който влизат и двете букси завършващ с накрайник за антена в общопознатия ни вид - цилиндричен с шип.
Моделите които съм гледал са с една и две такива букси като които са с една тя е кремава, а има и с две бели букси, а при мен са различни по цвят и периферия.

А кабела с който да се включи в новата уредба 2DIN е като този само дето кабелите излизат директно от голямата букса

В комплекта има и такъв, но ако той се ползва в коя букса трябва да се включи, като буксите са подобни на реалните които отговарят на тези на радиото RCD 300