sharan 1.9 tdi Avtomatic

Семеен или работен автомобил - вановете на Volkswagen се радват на особен интерес
Потребителски аватар
zlatevventsislav
Автомобил:
Двигател:

sharan 1.9 tdi Avtomatic

Мнениеот zlatevventsislav » Вто 11 окт 2016 9:01

здравейте,от скоро имам Vw Sharan,1.9tdi автоматик 2007, от впера имам голям проблем-не иска да пали,всичко лампички на таблото за скоростна кутия светнаха PRND432... Лампичката за Press Break Pedal Пресвятква и изчезва чува се че щтрака но пресветва и изгася.. VAG-Com даде грешка 00293 Multi-Function Switch 25-00-uncnown switch position... изтриван грешката но пак се появява като това нещо press Break pedal пресвятква и изгася.Когато дам Лоста на 2,3,4 и изтрия грешката не се появява но когато дам една степен на горена "N" светват всичките предавки на таблото... един път без да изках я запалих като давах на контакт и изгасях като запали веднъж в е наред но вече спря да пали ... купих Multi-Function Switch изтрих Грешката и пак Същото нещо... Мисля си вече да не има някое реле което отговаря за нещо и то да е сработвало от време на врема и сега да не иска изобщо.... Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем нека сподели
Благодаря Ви!

Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”