MamaMy написа:Моите съболезнования. Това е доста тегава процедура според това което съм гледал. Надявам се мен да не ме стига.
Цък няма разминаване рано или късно,
А пък смениш оргинал с "оргинълдъ" не се знае колко време ще изкара.
Немой се коси работата не е много
Вече съм стигнал да лашна само 3-4 болта залягайки над двигателя Единия си ебало тъпотията - сваля се кутията на филтъра на купето.
С поразвита капачка на разширителния съд е съвсем леко с мъглата , но срещу ниско слънце е ад.
Почти съм убеден,че в от 2 цевката защото малко я понапъвах като свалях и слагах маркучаот тройника за датчика.
Почти вс. е с ктъстата отвертка с изключение на торкса Т 20, 2 имбусни дълги болта на десния ербег , 2 болта с глава за кл 13 за ламарината около ербега.
23 болт къси с глава 10 за кое=рата в двигателното под предно стъкло. Напипах 2 болта за кората за механизма на чистачките с глава 13 / мисля ,че са за една широка планка от предно стъкло към волана. За тези и;и тоя зад кутията на ф-ра за купе ще се види.
Още нещо предния път няма " инструменти" - поръчах от Алито след това - за вадене на Sound 2 тунер и разни PVC "шпакли Ш правии извити всиччко за по 3-4 лв.
При теб е по-различно с кората под предното стъкло и с крепежа на огроното корище - закрепването - местата.
Страничните корички към страничните стъкла се вадят с PVC то джаджи.
За стрария модел вадене на модула за климатроника - има 2 щипки в 2 та странични горни края и 1 метална в средата отдолу. Да не се напъва самия панел ,ч е е закрепен с малки нежни щипцици . Като се извади модул климат има 4 винта , които няма нужда да се развиват - те крепят коричката около модула към основния панел.. Зад централния въздуховод има скрит винт.
Като се свали модула климат - разглобяване и старателно чистене на хеликоптерчето от прах и космарлък и около него. Като запъне хеликоптерчето набива грешка. От 2017г не е спирало и набивало грешка.