Здравейте,
съвсем отскоро се сдобих с гореописания модел Шаран. Въпреки, че четох подобна тема - не можах да разбера.
При натискане на спирачките воланът вибрира. Освен това май занася надясно.
Мисля да го водя във фирмения сервиз, май Юнитрейд Х ще да е.
Но ми се иска предварително да чуя някое и друго мнение - каква може да е причината. Аз клоня към спирачни дискове, механизъм на спирачките.
Приятен уикенд!
Вибрации на VW Sharan, 1,9 TDI, 4-motion, 2001 г.
Вчера закарах Шарана в Сакар Ауто. Смениха предни дискове и накладки, поръчах задни, щот нямаха на склад.
Справиха се за около 2-3 часа. Като подкарах колата на таблото ми светна "prüfen bremsbelage", демек "провери спирачната система". След двукратно рестартиране на автомобила съобщението угасна. Предполагам, че нещата са се "наладили".
Колата не вибрира вече. Като цяло- мисля, че съм доволен, но ще следя още известно време поведението на автомобила.
Но засега - положителен отзив за Сакар Ауто.
Справиха се за около 2-3 часа. Като подкарах колата на таблото ми светна "prüfen bremsbelage", демек "провери спирачната система". След двукратно рестартиране на автомобила съобщението угасна. Предполагам, че нещата са се "наладили".
Колата не вибрира вече. Като цяло- мисля, че съм доволен, но ще следя още известно време поведението на автомобила.
Но засега - положителен отзив за Сакар Ауто.
Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”