Поставяне на темпомат на Sharan 1.9 TDI - 2001
-
- Автомобил:
- Двигател:
Поставяне на темпомат на Sharan 1.9 TDI - 2001
Имам Шаран 1,9 тди 116 кс. искам да си сложа темпомат.
Прочетох всички теми по въпроса, но нямам време да поръчвам от немският ибей и да се опитвам да си го монтирам сам.
Търся сервиз в който да мога да платя доставка на лостчето и кабелите и да ми го монтират.
Прочетох всички теми по въпроса, но нямам време да поръчвам от немският ибей и да се опитвам да си го монтирам сам.
Търся сервиз в който да мога да платя доставка на лостчето и кабелите и да ми го монтират.
- tstanchev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Поставяне на темпомат на Sharan 1.9 TDI - 2001
Само лоста на кормилото ли трябва да се смени, нещто друго трябва ли да се добавя ?
- bobitur
- Автомобил: ford galaxy 1.9 tdi 90+chip
- Двигател: 1Z
tstanchev написа:Само лоста на кормилото ли трябва да се смени, нещто друго трябва ли да се добавя ?
Може и ключе най-обикновенно, ако не ти се дава пари за лостче, че то ще е над 150 лева. Аз му намерих страхотно място до волана и се включва без да се свалят ръцете от волана. Иначе хвани някой с Ваг да ти намери изводите на клемата и да прекара два кабела с ключе или лост.
Успех
- tstanchev
- Автомобил:
- Двигател:
Това е добра идея само с копченце ,а трябва ли да имам допалнителни изключватели на педала на спирачката и на съединителя ? И дали някой може да ми каже от каде точно трябва да взема импулс за да го свържа с прекъсвача
- bobitur
tstanchev написа:Това е добра идея само с копченце ,а трябва ли да имам допалнителни изключватели на педала на спирачката и на съединителя ? И дали някой може да ми каже от каде точно трябва да взема импулс за да го свържа с прекъсвача
Не трябва да имаш нещо допълнително, на педалите, ти си имаш всичко необходимо за него. Темпомата при дизелите си е заложено като екстра в комп. на колата(ЕКУ трябва да се активира и намерят кабелите да се свърже ключето), само че малко хора си го поръчват като си купуват колата като нова.
- tstanchev
- Автомобил:
- Двигател:
addrak написа:Не трябва да имаш нещо допълнително, на педалите, ти си имаш всичко необходимо за него. Темпомата при дизелите си е заложено като екстра в комп. на колата(ЕКУ трябва да се активира и намерят кабелите да се свърже ключето), само че малко хора си го поръчват като си купуват колата като нова.
Мерси за отговора,а слуаино да знаеш кои са кабелите и каде да ги търся ?
Последна промяна от tstanchev на Сря 29 юли 2009 0:39, променено общо 1 път.
- bobitur
Ами зад бушоните са кабелите които ти трябват, ама там са много излишни букси, така че хубаво е с ваг да се търси.
Успех.
Успех.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ей тука гледам, че има инфо за добавяне на темпомат.
http://seat-alhambra.ru/cruiz.php
Имате ли представа дали е достатъчно само смяна на лосчето и включване на буксата. В тази статия е споменато нещо, че май не отговаряли кабелите и трябвало някакво разместване да се прави.
http://seat-alhambra.ru/cruiz.php
Имате ли представа дали е достатъчно само смяна на лосчето и включване на буксата. В тази статия е споменато нещо, че май не отговаряли кабелите и трябвало някакво разместване да се прави.
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега как стоиат нештата за шаран 2,0 115,1995 лоста го имам от бензинов е,само това ли ми триабва или и нешто друго,и как се вразва?
- mccoy
- Автомобил: HONDA CRV III 2.2 I-CTDI
- Двигател: N22A2
за да не се ровиш излишно да търсиш кабели при бушоните виж на буксата на ECUто дали има изведени кабели от
пинове:14,44,45,46
- freshenero
- Автомобил: Sharan
- Двигател: ADY 2000
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега мерси,но аз имам вси4ко искам да знам дали е има буксата и коя е,с една дума как се слага(не сам в бг)
-
- Автомобил: VW T5 1.9 TDI
- Двигател: 2005 AXB
mccoy написа:за да не се ровиш излишно да търсиш кабели при бушоните виж на буксата на ECUто дали има изведени кабели от
Колегата ви е отговорил най-точно на въпроса. Аз вече я минах тази процедура. Не се занимаваите с бутончета а си купете оригинално лостче от немския ибеи комплект с кабелите. Струва около 55 евро, даже по желание дават и упатване как се монтира. Изглежда на пръв поглед много сложно но всъшност е просто като боб. Зада ви спестя ровенето ще прикача упатването за някои мераклия да си го поставя сам. Не забравяйте да включите темпомата след като го монтирате с вагком. Аз го монтирах на мойто Галакси 2000 година 1.9ТДИ. Абсолютно сащото е за всички дизелови мотори на VW помпа дюза.
-
- Автомобил: VW T5 1.9 TDI
- Двигател: 2005 AXB
bobi_barzia27 написа:mccoy написа:за да не се ровиш излишно да търсиш кабели при бушоните виж на буксата на ECUто дали има изведени кабели от
Колегата ви е отговорил най-точно на въпроса. Аз вече я минах тази процедура. Не се занимаваите с бутончета а си купете оригинално лостче от немския ибеи комплект с кабелите. Струва около 55 евро, даже по желание дават и упатване как се монтира. Изглежда на пръв поглед много сложно но всъшност е просто като боб. Зада ви спестя ровенето ще прикача упатването за някои мераклия да си го поставя сам. Не забравяйте да включите темпомата след като го монтирате с вагком. Аз го монтирах на мойто Галакси 2000 година 1.9ТДИ. Абсолютно сащото е за всички дизелови мотори на VW помпа дюза.
за съжаление фаила се оказа твърде голям и не мога да го кача тук.
Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”