Днес се свърза с мен Жори (така е името - не е грешно написано), този , който на последната среща в София дойде с един Т3 Карат. Видял предложението ми за среща и предложи , ако се съгласят хората , да се направи срещата в София при него . Той се намира на кръстовището на "Овча купел" и Цар Борис III" , в локалното , посока центъра , втората или третата къща. Имал двор за около 10 буса (при добро желание , можело и малко повече да се съберат), имал и барбекю-та , че нещо постничка му се видяла срещата на Кауфланд ))...
Та , ако има желание - този път може мястото на срещата да бъде там..
Организационна тема - само за раздел Бусове
- valsanik
- Автомобил: T3 MULTIVAN+CARAVELLE 16 C-87+91
- Двигател: 1.6 TD JX +2.1 MV-Petrol+LPG
Re: Организационна тема - само за раздел Бусове
Днес бях при Жори....Място наистина има и можем да се съберем 15-тина буса.Човека наистина има подготовка и може да се врътне барбекю. Но според мен ще трябва да го направим някоя Събота или Неделя. Единственото неудобство е , че за някои ще е далече. Мястото се намира точно с/у автогарата на Овча купел.
Ако искате да направим едно пробно някой уикенд...
Ако искате да направим едно пробно някой уикенд...
- DA@KA
- Автомобил: Caravelle
- Двигател: ACV 1998
Колеги Русенци в неделя за пореден път ще се съберем при бат Зари.Някои нов колега,ако има желание да ми звънне да се разберем 0888 597505 Михаил.Не ядем хора все още,но които се е запознал с нас не е съжалявал
Въпреки всичко е въпрос на желание насила нестава 

- jorko.b67
- Автомобил: Caravelle 1.6TD Syncro
- Двигател:
Вальо и на мен предложението ми беше за среща в неделя - само да се разберем коя и в колко часа..))
А относно мястото при Жори - то , все на някой ще му е далече - няма как (София не е малка)..
И на мен на Кауфланд в Х.Димитър ми е най-близко , но ако останалите се решат на промяна - там съм..
Лично за мен - на 16.02 или на 23.02 ще ми е по-удобно , вместо утре , а и да се надяваме времето тогава да е по-приятно за такава сбирка..
А относно мястото при Жори - то , все на някой ще му е далече - няма как (София не е малка)..
И на мен на Кауфланд в Х.Димитър ми е най-близко , но ако останалите се решат на промяна - там съм..

Лично за мен - на 16.02 или на 23.02 ще ми е по-удобно , вместо утре , а и да се надяваме времето тогава да е по-приятно за такава сбирка..
- mesiata666
- Автомобил: VW Multivan T3 Magnum
- Двигател: 1.9 TD 1989
- Контакти:
Аз съм За, да се съберем, било то на кауфланд, било то при Жори. Само кажете мястото и часът и съм там.
- jorko.b67
- Двигател:
Няма време да се назлъндисваме , затова пускам една дата , ден и час , пък който дойде - дойде..
Неделя (16.02) , 16.00ч , при Жори в "Овча купел".
В един от по-горните постове е написано мястото - в локалното от Овча купел в посока Руски паметник , първото дворно място - там е...

В един от по-горните постове е написано мястото - в локалното от Овча купел в посока Руски паметник , първото дворно място - там е...

- mesiata666
- Автомобил: VW Multivan T3 Magnum
- Двигател: 1.9 TD 1989
- Контакти:
jorko.b67 написа:Няма време да се назлъндисваме , затова пускам една дата , ден и час , пък който дойде - дойде..![]()
Там съм!

-
- Вечен БАН
- Автомобил: VW T3 1.6 D AUDI A6 2.5TDI
- Двигател:
Не участвам! Жоре не разбра ли , че няма интерес чак там! Какво ни разкарваш от единия край на София в другия? Срещата сме я правили няколко пъти на Кауфланд Хаджи Димитър и не е нужно да разваляме създаденото.!
- valsanik
Е, то не е задължително присъствието.....всичко е въпрос на желание и вкус.
- DA@KA
- Автомобил: Caravelle
- Двигател: ACV 1998
Пичове аз немога да ви съдя.Ние тук сме малък град и разстоянията са смешни,но съмишлениците и техните семеиства са толкова стоиностни хора(истински приятели)и във Варна да се съберат ще отида.Нашите срещи са разтоварващи и липсва комерсиалното,как да го обясня по просто .....хапка пиика не се товарим един друг с проблемите си и кои от къде е дошъл.Пожелавам го и на вас.
Извинявам се за отклонението от темата,дет му викат спам.
Извинявам се за отклонението от темата,дет му викат спам.

- jorko.b67
- Двигател:
Е , добре , де - нали идва който иска и който може ???
Аз ще отида там , пък който дойде - дойде....
За мен ще е интересно - нямам бус , но пък там ще воайорствам - има какво да видя (един Карат , един или два нови буса), има и за какво да питам - ще ми е интересно...
Ще поговорим с който дойде , ще се почерпим
, може и някоя снимка да направим и кой от къде е ...
А , ако ще сме традиционалисти ок - хайде следващата неделя на Кауфланд в Х.Димитър - и там ще ми е интересно , и там ще отида..
Ок ?
Аз ще отида там , пък който дойде - дойде....
За мен ще е интересно - нямам бус , но пък там ще воайорствам - има какво да видя (един Карат , един или два нови буса), има и за какво да питам - ще ми е интересно...
Ще поговорим с който дойде , ще се почерпим

А , ако ще сме традиционалисти ок - хайде следващата неделя на Кауфланд в Х.Димитър - и там ще ми е интересно , и там ще отида..
Ок ?

- pepi3196
- Автомобил: T3 Karavel
- Двигател: T3 1987
За мен няма особено значение къде е срещата,важното е да ИМА среща 

- valsanik
pepi3196 написа:За мен няма особено значение къде е срещата,важното е да ИМА среща
Ето това е приказка....има ли желание....има и начини

- musuibie
- Автомобил: gotin
- Двигател: chugunen glava - aluminieva
- Контакти:
16-ти - Жори
26-ти - Кауфланд
Всеки да си носи предпочитаните неща като ядене, пиене, жени, бусове, за предпочитащите нощния блок на ТВ 1000 - те си знаят какво ще си вземат ...

26-ти - Кауфланд
Всеки да си носи предпочитаните неща като ядене, пиене, жени, бусове, за предпочитащите нощния блок на ТВ 1000 - те си знаят какво ще си вземат ...

-
- Автомобил:
- Двигател:
Е колко да е голяма тази София Буркане-ти май живееш някъде в центъра,колко да е до там.Аз всеки ден ходя на работа от Банкя до Дружба и са смешни 25км в 1-та Посока.Утре ако сколасам със задачите и аз ще дойда.Па дано този път и някой друг с Т4 се престраши,а не като предния-17 буса и от тях 16 бяха Т3. 

Върни се в “Срещи, пътешествия, снимки”