На път към Боровец.
И пред хотел Олимп.
p-sound написа:Жените ни събраха да почерпят за 8-ми март,а ние с колегите Mr.diesel,Vlado carata,Eddie-75 и Denko bg.решихме да отидем на църква!!!
Много приятни са срещите с хора на един акъл!
p-sound написа:Жените ни събраха да почерпят за 8-ми март,а ние с колегите Mr.diesel,Vlado carata,Eddie-75 и Denko bg.решихме да отидем на църква!!!
boxaaa написа:само да попитам снимките на 1ва страница от софииския фест ли са дето беше вчера и онзи ден мерси преджарително
PACH написа:p-sound написа:Жените ни събраха да почерпят за 8-ми март,а ние с колегите Mr.diesel,Vlado carata,Eddie-75 и Denko bg.решихме да отидем на църква!!!
Тц тц, сектанти
Банда, затъжил съм се да ви видя, кемпер клуба организират откриване на сезона в Павел Баня, началото на април 6-8.Какво ще кажете да се посъберем ?
p-sound написа:Ванка ,стягаме се за лятото и сме ги разкостили всичките,така че никакъв шанс за сега.За Крушуна може и да има готови ама по-рано надали!
PACH написа:p-sound написа:Ванка ,стягаме се за лятото и сме ги разкостили всичките,така че никакъв шанс за сега.За Крушуна може и да има готови ама по-рано надали!
Амииии, ще взема да се разходя към Варна да ви видя какво творите
За хидравличните помпи, никъде няма инфо, коя какво налягане прави ;(
avtohit77@abv.bg написа:PACH написа:p-sound написа:Ванка ,стягаме се за лятото и сме ги разкостили всичките,така че никакъв шанс за сега.За Крушуна може и да има готови ама по-рано надали!
Ванка кога отиваме у Варната???????
PACH написа:avtohit77@abv.bg написа:PACH написа:p-sound написа:Ванка ,стягаме се за лятото и сме ги разкостили всичките,така че никакъв шанс за сега.За Крушуна може и да има готови ама по-рано надали!
Ванка кога отиваме у Варната???????
Стягай се, понеделник отиваме в София за Дока-та
Утре като се видим, ще коментираме за Варна
jorko.b67 написа:Ами , Ванка - ако имаш време , пречи ли да направиме една "блиц" сбирка и в София - хем да се видим (с част от колегите да се запознаем) , хем да видим новата придобивка...
Хей така - дет' се казва за "по кафе" или нещо подобно..
Нещо против ?
Върни се в “Срещи, пътешествия, снимки”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта