VW БУС Сбирка в Гърция 11-13 Юни

Всякакви организационни въпроси
Правила на форума
Изображение
dimi dimov
Автомобил:
Двигател:

Re: VW БУС Сбирка в Гърция 11-13 Юни

Мнениеот dimi dimov » Сря 08 юни 2011 11:49

kokalapich написа:Ходил съм доста в Гърция и никога не съм имал никакви проблеми.
Дори имаме катастрофа миналата година в Кавала по наша вина дойдоха полицаи писаха брисаха чао чао и това е.

колегите от моя край ще тръгват по късничко така че аз оставам на варианта през София,ако искаш чукни ми на 0899168998 да се разберем евентуално да пътуваме заедно

Потребителски аватар
BUS1988
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BUS1988 » Чет 09 юни 2011 22:05

Приятно пътуване на всички пътуващи за събора!

Потребителски аватар
PACH
Bus Master
Автомобил: VW Bus T3 Syncro
Двигател: 1.9 M-Tdi
Контакти:

Мнениеот PACH » Чет 09 юни 2011 22:06

Колеги, утре малко преди 12 на обяд тръгваме.Към 13 минаваме през Ямбол и после слизаме надоло към Свиленград.Ако има някой наблизо за Гърция, ми се обадете на 0888-417-383 или 0898-590-500 - Иван.

Потребителски аватар
BUS1988
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BUS1988 » Пон 13 юни 2011 19:14

Колеги, сбирката в Гърция е история вече. Няма да разкажа аз за нея, ще оставя колегите-приятели от България които ни уважиха с присъствието им да го направят.
Аз само искам да благодаря от сърце всичките които са дошли и конкретно (по азбучен ред) колегите BATCHI от Асеновград, DIMI DIMOV от Нови Пазар, KOKALAPICH от София, PACH от Бургас, PETIO от Бургас, VASKO от София, както и цялата компания която беше с тях.

BURKAN
Вечен БАН
Автомобил: VW T3 1.6 D AUDI A6 2.5TDI
Двигател:

Мнениеот BURKAN » Пон 13 юни 2011 20:38

Ех блазе ви! Ако можех и аз да дойда, щях да съм първи! Надявам се, че сте си прекарали прекрасно!

Потребителски аватар
batchi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот batchi » Пон 13 юни 2011 22:05

BUS1988 написа:Колеги, сбирката в Гърция е история вече. Няма да разкажа аз за нея, ще оставя колегите-приятели от България които ни уважиха с присъствието им да го направят.
Аз само искам да благодаря от сърце всичките които са дошли и конкретно (по азбучен ред) колегите BATCHI от Асеновград, DIMI DIMOV от Нови Пазар, KOKALAPICH от София, PACH от Бургас, PETIO от Бургас, VASKO от София, както и цялата компания която беше с тях.

Супер готини хора със супер машини на супер яко място,просто няма начин сбирката да не е супер . :beer
Големи благодарности на организаторите :applause:

Потребителски аватар
kokalapich
Автомобил: VW BUS T-3 westfalia
Двигател: AGG 1980

Мнениеот kokalapich » Пон 13 юни 2011 22:12

Хиляди благодарности на Темис (BUS1988)и на всички гръцки приятели. Прекарахме незабравимо, приятните изненади бяха много, а организацията перфектна. Беше много емоционално - думите не стигат да се опише, но ще останат страхотните спомени.
Ето малко снимки от събитието.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Тези дни ще кача още снимки.

Потребителски аватар
PACH
Bus Master
Контакти:

Мнениеот PACH » Вто 14 юни 2011 9:24

Привет и от мен, тази сутрин благополучно в 4 се прибрахме.Специални благодарности на Темис и всички от гръцкия организаторски екип.Поздрави на всички екипажи от България, с които си изкарахме страхотно.Довечера ще сортирам снимките и ще напиша един фото-разказ за всички, които тръпнете в нетърпение :)

Потребителски аватар
chato
R.I.P
Автомобил: VW bus T3
Двигател: 1.6D CS 1981

Мнениеот chato » Вто 14 юни 2011 9:40

Явно е било страхотно.За съжаление,при нас се случиха непредвидени инциденти и пропуснахме срещата.Ще чакам още снмки.

Потребителски аватар
PACH
Bus Master
Контакти:

Мнениеот PACH » Вто 14 юни 2011 22:40

Потребителски аватар
PACH
Bus Master
Контакти:

Мнениеот PACH » Сря 15 юни 2011 9:33

Ето че дойде време да разкажа за вече отминалата балканска среща VW Bus Syncro, която се състоя миналия уйкенд в Гърция на къмпинг Евридики.По-нетърпеливите тръгнахме още в петък.От Бургас бяхме два буса, запътили се към Свиленград:

Изображение

Изображение

Последно зареждане в БГ и....

Изображение

...Гърция здравей :)

Изображение

Изображение

Веднага се усети че сме в друга държава, пътищата бяха без дупки, всяко местенце земя се обработва и полива целодневно.Кога ли ще ги стигнем...гърците.

Изображение

Гърци, гърци ама и те си имат джамии :)

Изображение

Изображение

Голямо удоволствие е да пътуваш и да се наслаждаваш на красиви гледки, а там ги има много.

Изображение

Изображение

От Бургас до Евридики са малко над 700 км, и като ни се схванаха дупетата, решихме да отдъхнем.Край пътя има обособени паркинги с беседки, къщичка с тоалетни, където не те рекетира бабичка на входа.Всичко е свободно и безплатно.

Изображение

Доста километри изминахме и започна да се стъмва.

Изображение

Малко объркахме пътя и влязохме в Солун, та се наложи да се връщаме, но всичко приключи благополучно и към полунощ вече бяхме в лагера, където ни посрещна Темис с Жоро и компания.Веднага му седнахме да се подкрепим, че глада е по-силен от тока :)

Изображение

Изображение

Изображение

Докато хапнем и заспахме уморени, събудихме се от едни апетитни миризми, Димчо ни подготвя закуската :)

Изображение

Още не сме закусили и започнаха да пристигат още бусове.Един красавец с Порше двигател, само 3.7 литра :)

Изображение

Естествено, веднага му вдигнахме капака :)

Изображение

Изображение

Изображение

Над задната седалка конзолата за климатика:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Децата също не скучаеха :)

Изображение

Потребителски аватар
PACH
Bus Master
Контакти:

Мнениеот PACH » Сря 15 юни 2011 10:00

Оффффффффффф не знам какво му става на форума, но постоянно ми изписва някакви грешки и не мога да продължа с останлите снимки, Надявам се следобед да е ОК, че не се трае :(
Понеже ми писна да се боря с форума, пускам линк към оффроуд форума, където ще кача темата със снимките: http://forum.offroad-bulgaria.com/showt ... ost1559453

Потребителски аватар
Mihailov78
Автомобил: T3 Caravelle
Двигател: DG 1900cc Petrol

Мнениеот Mihailov78 » Сря 15 юни 2011 22:10

Ехеее.. страхотно! Хубаво пътешествие и купон сте си направили. :applause: Домакина ви е бил на ниво, не че и гостите са по-назад.

Ето за това обичам буса - предразполага към невероятни пътешествия. :banana Специално синхрото е велика машина. Този-онзи мотор 3.7 литра :shock на Порше коя модификация е?

Чакаме 2-ра част. heavy metal zork

Потребителски аватар
PACH
Bus Master
Контакти:

Мнениеот PACH » Чет 16 юни 2011 0:17

Mihailov78 написа:Ехеее.. страхотно! Хубаво пътешествие и купон сте си направили. :applause: Домакина ви е бил на ниво, не че и гостите са по-назад.

Ето за това обичам буса - предразполага към невероятни пътешествия. :banana Специално синхрото е велика машина. Този-онзи мотор 3.7 литра :shock на Порше коя модификация е?

Чакаме 2-ра част. heavy metal zork

Кликай на линка в офроуд форума и втора част качих, утре ще кача трета :)

dimi dimov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dimi dimov » Чет 16 юни 2011 10:15

Ето и аз да кажа две три хубави думи=първо,слава на бога,че всички пристигнахме и се прибрахме живи и здрави,браво на организаторите(Темис,Димитрис)благодаря за перфектната сбирка момчета :applause: ,специални благодарности на Леонидис който учтиво ни разведе из околностите и видяхме незабравими места :applause: благодарности и на всички тези непознати за мен хора(за съжаление)които се погрижиха за празничната вечер правиха мнооого салата,мнооого суфлаки пекоха и бая биричка охладиха и супер хлебче от фурната на Леонидис както разбрах после :applause: радвам се страшно много,че се запознах гръцките ни приятели които споменах вече и тези от БГ Жоро и фамилия,Ванката и жената до него,Ицо и фамилия(жалко че си тръгна по рано),майстор Петьо с огромната си и весела фамилия и разбира се Васко и половинка :обичам ви ,една снимка казва повече отколкото хиляди думи,затова за бусовете нямам думи,за тях има снимки :търсачкаа

Върни се в “Срещи, пътешествия, снимки”