dimi dimov написа:много се радвам приятели че ще се видимнасочете ме горе долу за колко буса да направим бивак,които искат разбира се да сме в един лагер,то че ще е масовка е ясно,но все пак предварителна компания с познати е
denkobg написа:dimi dimov написа:много се радвам приятели че ще се видимнасочете ме горе долу за колко буса да направим бивак,които искат разбира се да сме в един лагер,то че ще е масовка е ясно,но все пак предварителна компания с познати е
за сега 3 буса и 1 кампер
dimi dimov написа:denkobg написа:dimi dimov написа:много се радвам приятели че ще се видимнасочете ме горе долу за колко буса да направим бивак,които искат разбира се да сме в един лагер,то че ще е масовка е ясно,но все пак предварителна компания с познати е
за сега 3 буса и 1 кампер
Владо в това число ли е
naio.bg написа:Аз ще пиша във Шуменския форум за тази среща.Предполагам че нямате нищо напротив за това.
PACH написа:Точно тогава се връщаме от Тасос, колко му е да забием нагоре.Само дето петък, събота и неделя съм на сватби
dimi dimov написа:PACH написа:Точно тогава се връщаме от Тасос, колко му е да забием нагоре.Само дето петък, събота и неделя съм на сватби
Ееееееееее,дръпни нагоре де,ела да се видим
DA@KA написа:Навивам жената на кантар сме.
Върни се в “Срещи, пътешествия, снимки”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта