Приятели. Със съжаление пиша тази тема, но днес на обяд ни напусна нашия съфорумец и приятел Адриан (Chato). Дълго време се бореше с коварна болест и накрая изгуби битката... . Утре ще се видя със семейството му и ще разбера кога ще можем да го изпратим...... Почивай в мир, приятелю.
Последна промяна от valsanik на Нед 10 яну 2016 22:04, променено общо 1 път.
Ванка, със сигурност ще имат нужда. Не успяхме да съберем пари за да му помогнем в лечението....за това предлагам да съберем пари за да помогнем на семейството поне в разходите по погребението . Моля всеки който има желание и възможност да изпрати по еконт до мен колкото прецени.Аз поемам грижата да предоставя средствата на съпругата му за организиране на погребението. Ето данни за да могат парите да стигнат до мен... София,офис на ЕКОНТ- офис Слатина, За Валентин Георгиев GSM - 0884701345 Предварително благодаря на отзовалите се.
Има едно поверие,че Господ прибира при себе си много рано любимците си от тази грешна земя. Незнам дали е така ,но едно нещо е сигурно:Няма по-голяма мъка от това да си отиде дете или млад човек....Единственото ,което мога да кажа е: Моите най-искренни съболезнования на семейстото и близките му. Андриан ,почивай в мир.
Тази вечер говорих със жена му...Погребението(кремацията) ще е в четвъртък (14.01) от 10ч. в Централните гробища.Ако искате да се съберем някъде в района и да отидем заедно.Предлагам също да вземем и един венец от името на всички бусаджии.
Днес получих повече подробности ,къде ще се проведе опелото....Това е в Траурна агенция "Мира" https://www.google.bg/maps/place/%D0%9C ... 3e5c4ce9b6 По картата може да се ориентирате къде е. Намира се на къстовището на ул. Заводска и ул. 202-ра. Ако искате да се срещнем пред самата агенция..