Живко Рачев написа:Здравейте, търся да закупя задна пружина за бус T4 1994г. Приемам оферта и за комплект задни прyжини.
http://prodavalnik.com/pruzhini-t4-sharan-galaksi-i35190647
Живко Рачев написа:Здравейте, търся да закупя задна пружина за бус T4 1994г. Приемам оферта и за комплект задни прyжини.
musuibie написа:Живко Рачев написа:Здравейте, търся да закупя задна пружина за бус T4 1994г. Приемам оферта и за комплект задни прyжини.
Имам две чисто нови, имам и стари - които предпочетеш.eddie75 написа:Здравейте колеги, търся за един приятел предна лява седалка Т4. Очаквам разумни предложения, благодаря Ви предварително!
Само седалка или и със стойката?
Живко Рачев написа:musuibie написа:Живко Рачев написа:Здравейте, търся да закупя задна пружина за бус T4 1994г. Приемам оферта и за комплект задни прyжини.
Имам две чисто нови, имам и стари - които предпочетеш.eddie75 написа:Здравейте колеги, търся за един приятел предна лява седалка Т4. Очаквам разумни предложения, благодаря Ви предварително!
Колега, първо мерси за бързото реагиране. Дай ми цени и на двата варианта пружини.
musuibie написа:Живко Рачев написа:musuibie написа:Живко Рачев написа:Здравейте, търся да закупя задна пружина за бус T4 1994г. Приемам оферта и за комплект задни прyжини.
Колега, първо мерси за бързото реагиране. Дай ми цени и на двата варианта пружини.
Уви новите заминаха, а за старите - 60. 0878 655 222 Венко
fairground написа:Да си изтрия ли мнението?
Върни се в “Бусове купува/продава”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост