Здравейте, Колеги.
Търся изпускателен колектор за Транспортер Т4 с двигател 2.0 бензин, код AAC. Оказа се доста дефицитна част. Четох в един чужд форум, че ставал и колектор от двигател 1,9 чист дизел, но не съм сигурен. Телефонът ми е 0888371976, от София съм.
Купува части: Caravelle, Transporter, LT
Re: Купува части: Caravelle, Transporter, LT
Здравейте. Купувам точно този модел казанче за Т3,с капачка или без. Тел. 0877 580 598

- valsanik
- Автомобил: T3 MULTIVAN+CARAVELLE 16 C-87+91
- Двигател: 1.6 TD JX +2.1 MV-Petrol+LPG
Точно такова няма да намериш.....интересно ми е от каква кола е това. Ако е от бус...то сигурно е от първите модели на Т3. Ако е за твоя бус...слагай традиционните за дизел....Но ако може да не е китайско......Щото много не обичат топлината и или стават като топка за ръгби, или приемат нещо като тази форма.Също търси капачката да е с клапан.....че масово се продават без него.
valsanik написа:Точно такова няма да намериш.....интересно ми е от каква кола е това. Ако е от бус...то сигурно е от първите модели на Т3. Ако е за твоя бус...слагай традиционните за дизел....Но ако може да не е китайско......Щото много не обичат топлината и или стават като топка за ръгби, или приемат нещо като тази форма.Също търси капачката да е с клапан.....че масово се продават без него.
Буса е 82г. Всичко смених,но проблемът си ми остава. Затова търся оригиналното казанче. Иначе всичко ще опиша в темата ми за буса.

- bat_ivo
- Автомобил: Polo
- Двигател: AFH 1996
Здравеѝте коУеги търся да закупя тези добавки, ако някоѝ има нещо нека пише или звънне. 0895321199 Иво
- satansho
- Автомобил: VW T4 Audi
- Двигател:
valsanik написа:Обади се на този телефон- 0899925125 Търсиш Пепи и той може да ти помогне.
Този човек с ремонти ли се занимава или може да намери табло?
Питам защото моето не му работи оборотомера.
- valsanik
- Автомобил: T3 MULTIVAN+CARAVELLE 16 C-87+91
- Двигател: 1.6 TD JX +2.1 MV-Petrol+LPG
Продава части втора употреба и има такова табло. Въпрос на договорка е,дали ще ти продаде само оборотомера или цялото табло. А по въпроса защо не работи....Ако е дизел мотора, оборотомера взима сигнал от алтернатора.....Мисля че беше клема "W". Ако е бензин....сигнала се взима от бобината. Провери да ли не ти е прекъсната жичката за сигнала. Ако там всичко е наред.....то тогава търси проблема в самия оборотомер или лентовия кабел. Поздрави.
Последна промяна от valsanik на Сря 27 яну 2016 17:46, променено общо 1 път.
- jorko.b67
- Автомобил: Caravelle 1.6TD Syncro
- Двигател:
Жори ме помоли да напиша в темата, че търси двигател 1Z, харчещ масло в нормалните граници и самия двигател да е в прилично състояние. За връзка с него, на телефон : 0888644466.
- satansho
- Автомобил: VW T4 Audi
- Двигател:
valsanik написа:Продава части втора употреба и има такова табло. Въпрос на договорка е,дали ще ти продаде само оборотомера или цялото табло. А по въпроса защо не работи....Ако е дизел мотора взима сигнал от оборотомера.....Мисля че беше клема "W". Ако е бензин....сигнала се взима от бобината. Провери да ли не ти е прекъсната жичката за сигнала. Ако там всичко е наред.....то тогава търси проблема в самия оборотомер или лентовия кабел. Поздрави.
Благодаря ! Дизел е , да. Странно е, защото има периоди на събуждане които обаче не мога да ги свържа с нищо. Вероятно клемата към алтернатора или кабела правят проблеми.
Благодаря отново!
- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
Търся конзолата на масления филтър на Т4 - 2,4-2,5 двигатели, в комплект с масления охладител. Позиции 1, 4,5, 8,9,11 и самата конзола.
- muko
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: KR 1991
Купува запазено купе на Т3.
Станимир:0894301030 или лично
Станимир:0894301030 или лично
- baipetko
- Автомобил: VW T3 1986 1.6D
- Двигател:
Купувам стартер за 1.6 Д или само главата на стартера. 0898594163
- jorko.b67
- Автомобил: Caravelle 1.6TD Syncro
- Двигател:
Търся да закупя комплект задни бленди за Т3, в краен случай може само лява.
Става въпрос за това :
Става въпрос за това :
Здравейте трябва ми една тръба която тръгва от водната помпа на 19 тд и се качва нагоре около скоростната кутия и има доста разклонения от там тръгва и парното много си гние,пепелник заедно с пластмасата около него мисля,и врътките за парното счупено ми е едната желязна пластина която дърпа жилото на парното топло студено .Буса е т4 1.9 тд 98 година предполагам че някои от чарковете стават и от други модели, пишете на лични
Търся да закупя охлаждащият радиатор за ЛТ, може и с разширителния съд , на лично :)
Върни се в “Бусове купува/продава”