И що реши, че ще е чак пък толкова висока, е освен ако не е изкуствено завишена...

soaring написа:Целта е да сме повече , за да е по-евтино естествено.
И що реши, че ще е чак пък толкова висока, е освен ако не е изкуствено завишена...
batchi написа:soaring написа:Целта е да сме повече , за да е по-евтино естествено.
Колкото сте повече ,ще падне цената на матриците, но цената на материала и труда на всеки комплект
няма как да падне,на колегата PACH са му направили две бленди по 20 см за задните стопове и са му
взели 60 лв ,за тези бленди е нужен една кутиика материал а за лаисни и брони една бака,ти сам смятаи
vladobo написа:Здравейте колеги. Разгледах цялата тема и искам да попитам някои знае ли някое бусче пътническо да се продава. Нямам много парички и знам че няма да е читаво но малко по малко ще си го наглася по мой вкус. Трябва ми нещо макс евтинко да има некъв двг седалки и документи а другото когато имам пари ще си го донаправя. Имам един мъртвак с 1,6 дизел но е товарен и не ми се разправя да го правя пътнически а семеиството се увеличи .
vladobo написа:Моля за малко помощ колеги. Някой може ли да помогне да намеря снимки на буса на колегата eddiе 75, че прерових целия форум и не намирам. Колегата ми предложи неговото бусче но сега е извън Бг и се разбрахме по телефона за всичко на бързо днес но искам да го видя и как изглежда преди да тръгна за Варна. А и там ако някои може да помогне в събота с евтин акумулатор и познат нотариус за договор за покупко продажба че половината пари ше са на разсрочено , а аз ще дойда с влак и не познавам града.
Върни се в “Бусове купува/продава”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 63 госта