m.blagoev написа:Колеги решил съм да се сдобия с нещо по-просторно, че пасата вече ми е малък и понеже b5 3b ми изтръска бюджета а и искам работен кон съм си харесал Т3. Може ли някой да ми даде инфо за техника,каросерия,типични проблеми, снабдяване с резервни части и разход. Обезателно дизел някой по-разпространен мотор. Благодаря ви предварително![]()
ChronoS написа:Дизела бива докато е здраво турбото,но или двигателя или турбото сдават багажа доста бързо и после е мъка.Каросерията е много здрава ,но от VW са се изложили с двигателите.Това купе си иска стабилен двигател за да върви като хората.
m.blagoev написа:Интерсува ме какъв размер са гумите, при покупка на какво да обърна внимание и да бягам ли от двойно предаване(ако въобще има)
m.blagoev написа:Не повече от 3 хилки барабар с прехвърлянето. Може да има и някой и друг дефект-не ме бърка ако е по мотора(обичам да се цапам и майстора е у дома).
Понякога и на скоростите. А като се има предвид, че тези машинки са и на доста годинки (последните са 1991-ва ако не се лъжа) и повечето се ползват за товарни коли и не си знаят километрите. Та най-добре двигател в комплект със скоростиPACH написа: ...То за това като се купува такъв бус, задължително се калкулира и смяна на двигателя...
KingoftheROAD написа:Понякога и на скоростите. А като се има предвид, че тези машинки са и на доста годинки (последните са 1991-ва ако не се лъжа) и повечето се ползват за товарни коли и не си знаят километрите. Та най-добре двигател в комплект със скоростиPACH написа: ...То за това като се купува такъв бус, задължително се калкулира и смяна на двигателя...
m.blagoev написа:Не повече от 3 хилки барабар с прехвърлянето. Може да има и някой и друг дефект-не ме бърка ако е по мотора(обичам да се цапам и майстора е у дома).
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 103 госта