в късен час човек не трябва да чете форуми...идват му странни идеи....
1) та става въпрос за обявата оттук viewtopic.php?f=8&t=201498&start=30
2) Гледам от доста време цените на бусовете в немското мобиле и се чудя тия хора имат ли акъл, или ровят парите в градината...96/97г Мултиван на над 250х км им искат над 8к евро...А пък запазен бус с всичко (легло, печка, кухня, въртящи седалки, клима и прочие) е към 15-20к евро. Пък и аз държа да е 4х4

3) В мобиле има пасати Б5 или ранните 5.5 на над 300х км за под 3000 евро. Ако от един такъв донор се вземе елетрониката, 4х4-то и мотора, то ще стане един "приятен" бус
Другата алтернатива би била да изкарам от строя едно толедо, като му взема двигателя (АДЗ)и скоростите, но ще се простя с заветното 4х4
Та въпросите са ми:
Може ли да се навре в Т2ката V6? В Т3 явно може - http://www.t3-infos.de/t3-infos_j.html
Ясно е, че ще се напасва много - има ли някакви технологични пречки, които да правят начинанието технически невъзможно?
Като се има предвид, че мога само да помагам, но работата основно трябва да си платя да ми я свършат - колко е грубата преценка за такава присадка, при положение, че аз доставя буса и донора?