мнения за и препоръки за джанти
- MrDiesel
- Автомобил: vw t3 Caravelle
- Двигател: SUBARU EJ 25 DOHC
- Контакти:
мнения за и препоръки за джанти
Здаравейте колеги,понеже ми изпаднаха един комплект алуминиеви джанти но не мога да ги измеря директно на буса- Т3.Та джантите са "projektzwo "8,5 х 17 ет 35 PCD 5 х 112.Моля тези които са слагали джанти с такива или подобни характеристики да споделят мнения и препоръки по въпроса.Бусчето е бензиново каравеле воден боксер 1.9.
- batchi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: мнения за и препоръки за джанти
MrDiesel написа:Здаравейте колеги,понеже ми изпаднаха един комплект алуминиеви джанти но не мога да ги измеря директно на буса- Т3.Та джантите са "projektzwo "8,5 х 17 ет 35 PCD 5 х 112.Моля тези които са слагали джанти с такива или подобни характеристики да споделят мнения и препоръки по въпроса.Бусчето е бензиново каравеле воден боксер 1.9.
По принцип трябва да станат ,но трябва да ги караш с ниски гуми,което за България е кошмар
според мен 16 цола максимум

- Marian Yachev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: мнения за и препоръки за джанти
ами трябва да станат,но за Т3 по-високи от "45" гуми не слагай.Аз карам с 225/45/17...7.5j и да чукна на дърво не съм имал проблеми.Ако си намериш гуми с усилен борд ще е добре,но не е задължително,задните ми гуми са така
.А на 8.5j няма ли да ти подпират във страничната врата??? Пусни една снимка да ги видим ако може