Здравеите колеги и се извниавам,ако има писано по моя вапрос! Искам да попитам как се стига до сондата(резервоар) на Т3 товарен 1.6д, триабвали да се свали резервоара(и как става) или има друг начин. Проблема е такав че от доста време дарпа ваздух буса а и от време на време не достига и гориво поради което освен че прекасва а и гасне, смених маркучите около филтара и помпата но искам да започна от почистване на сондата и пълна подмиана на маркучите!Въобще не е приатно при положение че направих основен ремонт на мотора да гасне и прекасва точно когато не триабва!А този ваздух ме мъчи от много отдава,слагах подкачваща помпа от лада, филтар с инжектор но сега освен че и ваздух а и това че и нафта ниама, продухах с помпата и се оправи за известно време,но само за известно време.
Предварително благодаря
Сонда резервоар Т3
- PACH
- Bus Master
- Автомобил: VW Bus T3 Syncro
- Двигател: 1.9 M-Tdi
- Контакти:
Re: Сонда резервоар Т3
Колега, какви сонди, какви 5 лв 
При Т3 няма никаква сонда, в задния край на резервоара има две тръбички, една за изходящо гориво, една за вливане на излишното.Подмени си маркучите от резервоара до филтъра и след това до ГНП-то.Мисля че така ще ти се реши проблема с въздуха.

При Т3 няма никаква сонда, в задния край на резервоара има две тръбички, една за изходящо гориво, една за вливане на излишното.Подмени си маркучите от резервоара до филтъра и след това до ГНП-то.Мисля че така ще ти се реши проблема с въздуха.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега мерси за барзиа отговор, утре ако е хубаво времето ще се ляга под буса, все си мислех че ще е нещо като при колите на самиа резервоар от горе ниакакав капак. И ми се искаше да почистиа вътре цедка ли ще е какво ли е. Имам голф2 1,6д и на него вече два 2 пъти чистиа ,яко боклуци!
-
- Автомобил:
- Двигател:
А като не работи нивомера май трябва да се свали резервоара става въпрос за т3 1.6д пътнически
- PACH
- Bus Master
- Автомобил: VW Bus T3 Syncro
- Двигател: 1.9 M-Tdi
- Контакти:
takev1974 написа:А като не работи нивомера май трябва да се свали резервоара става въпрос за т3 1.6д пътнически
За съжаление трябва да го свалиш, хубавото е че лесно се демонтира