продавам части за транспортер

Техническа и сервизна информация за бусовете от серия T3 - Multivan, Caravelle и Transporter
Правила на форума
Изображение
gringo6
Автомобил:
Двигател:

продавам части за транспортер

Мнениеот gringo6 » Сря 18 яну 2012 23:19

здравейте моля някои добър човечец да ми направи една обява че нещо немога да кача снимки незнам защо а имам полезни нещица за много транспортажии. скайпа ми gringo6319 благодаря предварително.............към модераторите какво значи снимката ми триабва да в 0пиксела широка и 0пиксела висока луда работа

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Re: продавам части за транспортер

Мнениеот radotom » Чет 19 яну 2012 8:55

gringo6 написа:....към модераторите какво значи снимката ми триабва да в 0пиксела широка и 0пиксела висока луда работа

То по принцип е към администраторите въпроса, амааа...
А иначе - нещо бъркаш, колега. :?
Ограниченията за размера на снимките е съвсем различен и, уверявам те - съвсем разумен

BURKAN
Вечен БАН
Автомобил: VW T3 1.6 D AUDI A6 2.5TDI
Двигател:

Мнениеот BURKAN » Чет 19 яну 2012 23:45

Колега....има си раздел обяви и по-точно продажби! Не искам да съм ментор, ама ние ли сме глупави или ти. Даже не си даваш и труд да качиш снимки, щото ти е сложно. Кво като имаш разни чарколяци да продаваш! И аз имам, ама си траем! :beat_butt2

Потребителски аватар
galyaradeva
Автомобил: Vw Caravelle 1998
Двигател: VR6-140hp
Контакти:

Мнениеот galyaradeva » Пет 20 яну 2012 0:58

Еееее Боби не така. И като го навика и той като седна да качва снимки и всички доволни вече.. И аз съм имал същият проблем със тези пиксели и аз се отказах.
Колега опитай пак, може системата да се е бъгнала за момента.
Ако ли не nikolay_m_stoyanov@abv.bg прати ми снимки цени и телефон за връзка с теб и аз ще ти я пусна обявата. :beer

Потребителски аватар
PACH
Bus Master
Автомобил: VW Bus T3 Syncro
Двигател: 1.9 M-Tdi
Контакти:

Мнениеот PACH » Пет 20 яну 2012 9:56

Споко колеги, още вчера се чух с колегата и като е готов с цените ще му намаля снимките и ще ги кача.Нещата са доста обикновени и не знам дали ще има голям интерес.Волан от най тънките, фарове от кръглите, стопове два комплекта, мигачи, пластмасите на задните странични въздухозаборници, ръчки за мигачи, задни странични стъкла, вътрешното огледало, дръжки пластмасови, предни врати.

Върни се в “T3”