Здравейте Колеги,историята на бусчето е много дълга,но преди 2 години спря.Аз не разреших на Баща ми да го продава,защото си го обичам и имах мерак да го видя с джантички,добра тапицерия и перфектен вид.От 11 години е в моето семейство,като първоначално е 1.6 чист дизел с 4 степенна кутия,и след това е снабден с 1.6тд и 5 степенна кутия,отделно има оригинална печка.За тези години е сменяно винаги всичко като подръжка.Преди 2 години и половина се прави основен ремонт на мотора,като се ревизира всичко до последното болче,отделно се смени водния радиатор с чисто нов хелла,също и комплект съединител на люк,всичко по колата беше наред до момента след ремонта може би около 20 000км спука главата.......Тогава Бащата просто се отказа и подпали да кара друга кола и искаше да го продава,но аз го спрях.Моята лична кола е ауди 100 Ц4,но бусчето искам да си го направя имам някой лев и съм готов за действие.Моля ви за помощ,коректен Колега съм на всеки с каквото мога ще помогна и аз,макари че на 22години опита ми не е много голям.
Проблема е какво да правя с главата на мотора и скоростите,че 3 тата изкачаше и доста виеше кутията????
1, да търся глава,да качвам и паля.
2,да търся цял мотор.
3,Скоростната кутия какво да я правя.
4,дали да си остана маняк на дизел,или да подкарам бензин,но какъв мотор и скорости.
Много изчетох във форума,но не мога да взема решение,Моля помогнете ми искам до месец да го подкарам