Спря да отчита температурата и мига лампичката VW Т3 1.6 TD

Техническа и сервизна информация за бусовете от серия T3 - Multivan, Caravelle и Transporter
Правила на форума
Изображение
Потребителски аватар
vladobo
Автомобил: мерцедес
Двигател:

Re: Спря да отчита температурата и мига лампичката VW Т3 1.6 TD

Мнениеот vladobo » Чет 08 мар 2012 20:02

avtohit77@abv.bg написа:
vladobo написа:А това за задницата- предполагам знаеш как се обезвъздушава Т3 ако нямаш вентил на радиатора? И според мен е да по добре да се проверят някои по елементарни неща от колкото да се вкара в филма смяна на датчици и табло, но това си е мое мнение. На товарния кат се размигаше лампата за водата - обезвъздушавахме и спи града. Водните пътища са си сериозна работа на тея бусчета. :beer

Владко до вчера те учехме а днессссссссссс евала mhihi

Не знам като разбирач как си и колко буса си направил но си изтрих мненията заради писаниците ти на скаип - земи се научи на обноски и думите- "маината ти" обмисляй когато ги казваш. А моя бус ти казах и на скаип- кво те натоварва как съм го направил- толкова пари съм имал толкова съм направил, теб кво те е@е за моя бус че даже и се натоварваш. А пък това че ще те търся- смешен си, или се мислиш за единствения чпвек които е докосвал бус или ... луда работа. Колега извиняваи че ти понацапах темата но бях обвинен че съм копирал мнение на колегата, кое точно не рабрах затова оставих и едно неизтрито мое мнение за да видите кое съм копирал и дали съм копирал нещо. Писна ми на кур@ от комлексари

Потребителски аватар
avtohit77
Автомобил: VW T4 MULTIWAN + VW T3+T3 DOK
Двигател: AAB 2.4D 1992 + T3 1982 1.9TMTDI

Мнениеот avtohit77 » Чет 08 мар 2012 20:20

vladobo написа:
avtohit77@abv.bg написа:
vladobo написа:А това за задницата- предполагам знаеш как се обезвъздушава Т3 ако нямаш вентил на радиатора? И според мен е да по добре да се проверят някои по елементарни неща от колкото да се вкара в филма смяна на датчици и табло, но това си е мое мнение. На товарния кат се размигаше лампата за водата - обезвъздушавахме и спи града. Водните пътища са си сериозна работа на тея бусчета. :beer

Владко до вчера те учехме а днессссссссссс евала mhihi

Не знам като разбирач как си и колко буса си направил но си изтрих мненията заради писаниците ти на скаип - земи се научи на обноски и думите- "маината ти" обмисляй когато ги казваш. А моя бус ти казах и на скаип- кво те натоварва как съм го направил- толкова пари съм имал толкова съм направил, теб кво те е@е за моя бус че даже и се натоварваш. А пък това че ще те търся- смешен си, или се мислиш за единствения чпвек които е докосвал бус или ... луда работа. Колега извиняваи че ти понацапах темата но бях обвинен че съм копирал мнение на колегата, кое точно не рабрах затова оставих и едно неизтрито мое мнение за да видите кое съм копирал и дали съм копирал нещо. Писна ми на кур@ от комлексари
Владко казах някой истини а ти ме наричаш комплексар като се видим ще си говорим сори че темата нее за тук :не:

eddie75
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eddie75 » Чет 08 мар 2012 22:27

Иво, Владо - и двамата сте готини и точни, но не се познавате, ще се съберем някаде , ще изгладим глупостите, а аз ще почерпя и готово! Нека бъдем по-добри и по-търпими един към друг - в крайна сметка мисля , че това е идеята на ФОРУМА ни!!! :обичам ви

BURKAN
Вечен БАН
Автомобил: VW T3 1.6 D AUDI A6 2.5TDI
Двигател:

Мнениеот BURKAN » Чет 08 мар 2012 23:41

Колеги, съжалявам за разразилия се спор! Сега се прибирам от концерт, че това ми е работата и виждам лека кавга. Няма смисъл от кавги. Вече съм на ясно утре какво да бърникам по буса! :beer

Потребителски аватар
galyaradeva
Автомобил: Vw Caravelle 1998
Двигател: VR6-140hp
Контакти:

Мнениеот galyaradeva » Пет 09 мар 2012 1:42

Владо ми е по път а Иво ми е комшия. Опичайте си акъла че кога се прибера към Бг. и на двамата ще ви дърпам ушите.
И аз копирам чужди мнения стига да могат да помогнат на някой.
Ей го на заради вас Боби ще си оправи буса нали това беше целта? Кво се ежите още :duel

Потребителски аватар
vladobo
Автомобил: мерцедес
Двигател:

Мнениеот vladobo » Пет 09 мар 2012 18:57

Не съм копирал нищо и колегата не можа да обясни с точен цитат кое е копие- и почвам да се потим кат некои ме праща на "маината ми" че даже и заплахи че ще доиде да обсъждаме писаниците ми- ми ела. Както и да е- няма да цапам повече темата на колегата- радвам се че си наясно какво му е на бусчето. Това е важното. Извинявай че писах. :beer

BURKAN
Вечен БАН
Двигател:

Мнениеот BURKAN » Пет 09 мар 2012 21:09

Леле....от една стрелка за температурата на водата кво стана! Добре, че не питах нещо по - значително! :lol: А по темата..още не съм се занимавал с буса, че правих другата кола и не съм го пипнал дори. При първи досег ще пиша! Колеги хайде по едно :beer няколко пъти! :drunk

BURKAN
Вечен БАН
Двигател:

Мнениеот BURKAN » Нед 18 мар 2012 18:15

Колеги днес купих ново табло за буса и проблема продължава. Лампата си мига и не отчита температурата. Явно трябва датчика да се сменя. :banghead: Иначе продавам старото си табло от дизел което е с оборотомер и часовник. Взех новото табло, защото километража не отчита изминатите километри иначе отчита скоростта, оборотомер, температура и гориво си работят. Някой който разбира може да си го оправи! За цена ще се договорим.

Потребителски аватар
avtohit77
Автомобил: VW T4 MULTIWAN + VW T3+T3 DOK
Двигател: AAB 2.4D 1992 + T3 1982 1.9TMTDI

Мнениеот avtohit77 » Нед 18 мар 2012 18:28

BURKAN написа:Колеги днес купих ново табло за буса и проблема продължава. Лампата си мига и не отчита температурата. Явно трябва датчика да се сменя. :banghead: Иначе продавам старото си табло от дизел което е с оборотомер и часовник. Взех новото табло, защото километража не отчита изминатите километри иначе отчита скоростта, оборотомер, температура и гориво си работят. Някой който разбира може да си го оправи! За цена ще се договорим.

Буркане утре със Ванката сме у Софето и може да го взема :да:

BURKAN
Вечен БАН
Двигател:

Мнениеот BURKAN » Нед 18 мар 2012 19:13

Къде може да се видим и запознаем?

Потребителски аватар
PACH
Bus Master
Автомобил: VW Bus T3 Syncro
Двигател: 1.9 M-Tdi
Контакти:

Мнениеот PACH » Пон 19 мар 2012 0:39

BURKAN написа:Къде може да се видим и запознаем?

Мисля че към 13-14 часа, ще сме на този адрес: бул. Г. М. Димитров до бл.6 "Софавто".
Темис също е в БГ и ще дойде да се видим ;)

Върни се в “T3”