Имам Т3 от 1986 г. с 2.1 боксер, по който работим от няколко години. Бусът е боядисан и в голяма степен е със завършен интериор. Тази седмица са поръчани и нови джанти и вече се вижда края, но все пак остават детайли, с които не съм запознат и моля за информация.
Ако можете да ми препоръчате човек в София или в близост до София, който познава тези машини и би се хванал да я довърши, това също би ми свършило чудесна работа. Приемам и предложения за части за нещата, които ми липсват.
По-долу ще пускам снимки с конкретни въпроси.

Броните са на боя, но търся халогени за модела като от този тип https://www.vanagonhacks.com/site/wp-co ... ts-diy.jpg

Имам нужда от оригинална антена или поне да ме посъветвате каква би паснала добре и от къде мога да я купя.

Предишният собственик е лепил някаква дървена поставка върху таблото. Ако я разлепя отдолу вероятно ще е грозна картинка. Има ли някакъв начин да се възстанови таблото без да се претапицира?

Предполагам, че дръжката на дясната задна врата не е оригинална. Само от Т3 ли става или има от друг модел, който пасва? Някой има ли за продаване?

Ще ми трябва и здрава емблема.

Хромираните лайстни на прозорците могат ли да се свалят и да се боядисат черно? Има ли вариант да се направят с фолио?

Предполагам, че тук трябва да има стъпенка, но нямам представа как трябва да изглежда. Някой може ли да пусне снимка, за да знам какво търся. Ако някой продава - пишете.

Върху таблото има някакъв стар датчик за температура на вода. По-лошото е, че не работи скоростомера. Къде да се търси проблема?

На предните врати трябва ли да има някакъв детайл под корите?

Пластмасовите кори на кормилния прът - мисля, че личи от снимките. Ако някой има здрави за продажба?

Двигателят трака, докато работи, и освен това мирише на газ в купето. Има и малък теч на масло. Моля дайте контакт на човек (гр. София), който може да прегледа както газовата, така и двигателя и да даде ориентир какво има за правене. Бусът има мощност и върви добре.

Задна чистачка става ли от друг модел?

На предните врати трябва ли да има някаква капачка отстрани?

Трябва ли да има прагове отстрани?
Благодаря предварително на всички, които ще се включат с информация и помощ! Моля да имате предвид, че технически не съм никак навътре.