avtohit77@abv.bg написа:vladobo написа:А това за задницата- предполагам знаеш как се обезвъздушава Т3 ако нямаш вентил на радиатора? И според мен е да по добре да се проверят някои по елементарни неща от колкото да се вкара в филма смяна на датчици и табло, но това си е мое мнение. На товарния кат се размигаше лампата за водата - обезвъздушавахме и спи града. Водните пътища са си сериозна работа на тея бусчета.
Владко до вчера те учехме а днессссссссссс евала
Не знам като разбирач как си и колко буса си направил но си изтрих мненията заради писаниците ти на скаип - земи се научи на обноски и думите- "маината ти" обмисляй когато ги казваш. А моя бус ти казах и на скаип- кво те натоварва как съм го направил- толкова пари съм имал толкова съм направил, теб кво те е@е за моя бус че даже и се натоварваш. А пък това че ще те търся- смешен си, или се мислиш за единствения чпвек които е докосвал бус или ... луда работа. Колега извиняваи че ти понацапах темата но бях обвинен че съм копирал мнение на колегата, кое точно не рабрах затова оставих и едно неизтрито мое мнение за да видите кое съм копирал и дали съм копирал нещо. Писна ми на кур@ от комлексари