Ще се опитам да подкарам зомбито

Техническа и сервизна информация за бусовете от серия T3 - Multivan, Caravelle и Transporter
Правила на форума
Изображение
nikibg
Автомобил:
Двигател:

Re: Ще се опитам да подкарам зомбито

Мнениеот nikibg » Вто 18 сеп 2012 19:48

По добре е отколкото очаквах.Има едно свирене .(само!) Предполагам, че е от ремъка за "динамото " защото и лампата за проблем с акумулатора свети.Ще чакам PACH да ме посъветва при кого да отида ,защото ми е омръзнало да ходя по пишман майстори.Има проблем и с ел инсталацията.Стърчат разни жици и букси по двигателя.Набива ми се и проблем с вентилатора на охлаждането .Не реагира на висока температура.И така чакам съвети при кого да отида и да не ми смъкне сто кожи и да каже ами мислех че е от това ...ама нещо друго явно е .
Поздрави на всички ....
Поне вече е на ход и си заработва за ремонтите

Потребителски аватар
PACH
Bus Master
Автомобил: VW Bus T3 Syncro
Двигател: 1.9 M-Tdi
Контакти:

Мнениеот PACH » Вто 18 сеп 2012 20:11

nikibg написа:По добре е отколкото очаквах.Има едно свирене .(само!) Предполагам, че е от ремъка за "динамото " защото и лампата за проблем с акумулатора свети.Ще чакам PACH да ме посъветва при кого да отида ,защото ми е омръзнало да ходя по пишман майстори.Има проблем и с ел инсталацията.Стърчат разни жици и букси по двигателя.Набива ми се и проблем с вентилатора на охлаждането .Не реагира на висока температура.И така чакам съвети при кого да отида и да не ми смъкне сто кожи и да каже ами мислех че е от това ...ама нещо друго явно е .
Поздрави на всички ....
Поне вече е на ход и си заработва за ремонтите

Обади се към петък, да те заведа при един електричар.

Потребителски аватар
Soze13
Автомобил: Passat B5
Двигател: APR

Мнениеот Soze13 » Вто 18 сеп 2012 20:21

Успех с реставрацията, ще следя темата с интерес. На един такъв му навъртях хиляди километри и никога не ме остави.

Върни се в “T3”