Интересно става, поздравления за майсторлъка по дърводелство! Рамките на вратите от естествено ли са или се лъжа? Масичката е страхотна идея, едно че е прибрана, друго, че винаги ще е сравнително-чиста...

, ако реша да правя и моя фургон кампер ще е с подобна. Смисалът за поста ми е обаче, защото имам опасения, относно изолацията с ватата: мисля, че този тип изолации поемат много влага - задържат я и от там стават анти-изолаций, другият момент е, че се ронят от вибрациите и стават на сол, която още-повече задържа влага и то в долната част на панелите, после зимата замръзва, а ледът кърти на ред... Веднъж слагах на един проект, но изолирах тръби - увих с найлон и после със скоч, така разреших проблема с роненето, но пък, към тоя със задържането, добавих и тоя със "задушаването", идеята взаимствах от изолацията на тръбопроводите за водата на парното и не надявам да не съм съгрешил, чак толкова, а вероятно и има още куп причини за да не се използват подобни изолации при автомобилостроенето и ако смяташ да разчиташ години на бусът, по добре я разкарай-навреме!

Трябва също и да се помисли и за проветрението на изолираните пространства.